Крем для листкового торта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви, як і я, шалено любите домашню випічку, тоді напевно час від часу хочете доповнити свою кулінарну скарбничку новенькими рецептами. Сьогодні я приготувала для вас простий і смачний крем.
Коли хочеться спекти щось швиденько і апетитне, на виручку приходить листкове тісто. З ним зручно працювати, та й смак десертів ніколи не підводить. Саме для таких випадків я хочу запропонувати класну ідею, як приготувати крем для листкового торта. Ніжний заварний крем з насиченим ароматом ванілі - це ідеально!
- Молоко - 1 Склянка
- Стручок або екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Жовтки - 3 штуки
- Цукор - 50 грам
- Борошно - 3 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
1. Акуратно відокремте жовтки і збийте їх з цукром.
2. У сотейнику прогрійте молоко з ваніллю (екстракт можна додати пізніше). Влийте тонкою цівкою молоко в жовтки, постійно помішуючи.
3. Додайте борошно, вершкове масло і на повільному вогні уварити крем, постійно помішуючи, до загустіння.
4. Готовий крем зніміть з вогню, остудіть і перемажьте їх ваш листковий тортик.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!