Рецепт Ковбаски на мангалі фото

Ковбаски на мангалі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Як приготувати смачні ковбаски на мангалі? Здавалося б, що може бути простіше, купив і виклав на решітку, а ось смак може підкачати. Я поділюся рецептом ковбасок, які точно прикрасять ваш пікнік.

Опис приготування:

На перший погляд може здатися, що процес довгий і складний. Це зовсім не так. Головне підготувати обладнання і продукти. Решта - справа техніки.

  • Яловичина - 500 грам
  • Свинина - 500 грам (з жирком)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук (великий)
  • Черева - За смаком (приблизно 2, 5 м)
  • Лід - 150 грам
  • Соєвий соус - 0, 5-0, 75 склянки
  • Часник - За смаком (свіжий)
  • Чорний перець - За смаком (мелений)
  • Спеції - За смаком (будь-які)
ковбаски на мангалі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
ковбаски на мангалі - фото крок 2
Черево промийте і замочіть у воді на 15-20 хвилин.
ковбаски на мангалі - фото крок 3
Дістаньте лід і пробийте в блендері.
ковбаски на мангалі - фото крок 4
Льодову крихту приберіть в морозилку.
ковбаски на мангалі - фото крок 5
Лук і яловичину наріжте середніми шматками. Візьміть м'ясорубку. Для подрібнення цих продуктів, нам знадобитися решітка з середніми отворами.
ковбаски на мангалі - фото крок 6
Прокрутіть яловичину з цибулею.
ковбаски на мангалі - фото крок 7
Свинину наріжте шматками. Для її прокрутки потрібно грати з великими отворами.
ковбаски на мангалі - фото крок 8
Подрібніть свинину.
ковбаски на мангалі - фото крок 9
У чаші змішайте фарш зі спеціями, соєвим соусом, чорним перцем і подрібненим часником. Приберіть фарш в холодильник на 3 годину, можна прибрати фарш на ніч.
ковбаски на мангалі - фото крок 10
Після закінчення часу дістаньте фарш з холодильника і додайте подрібнений лід. Перемішайте. Приберіть в холодильник.
ковбаски на мангалі - фото крок 11
Для набивання ковбасок нам буде потрібно насадка. Акуратно натягніть черева на трубку, не витягуючи їх з води.
ковбаски на мангалі - фото крок 12
На кінці черева зробіть вузлик, попередньо випустивши повітря.
ковбаски на мангалі - фото крок 13
Дістаньте фарш з холодильника і частинами подавайте в горловину м'ясорубки, проштовхуючи. Тим самим набиваючи черева фаршем. Довжину ковбасок формуйте за бажанням, спостерігайте, щоб не було порожнеч. Ковбаски готові до обсмажування. Частина можна заморозити.
ковбаски на мангалі - фото крок 14
Підготуйте мангал. Вугілля повинні бути"сивими" , з помірним жаром. Викладіть ковбаски на решітку, попередньо змастивши її олією.
ковбаски на мангалі - фото крок 15
Періодично перевертайте, спостерігайте, щоб вугілля не спалахували.
ковбаски на мангалі - фото крок 16
Ковбаски готові. Смачного!

Схожі рецепти