Котлетки «під шубкою»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо є котлети на столі, значить сім'я буде сита. Це універсальне гаряче блюдо люблять повсюдно: з одного боку за його простоту, а з іншого - за смак і варіативність. Моя сім'я їх теж любить.
Тому я часто пробую готувати за різними рецептами. Ну, подобається мені експериментувати навіть з самими звичайними стравами, що вже тут поробиш! . І ви можете тепер дізнатися про те, як приготувати котлетки "під шубкою" з картоплі. На гарнір до них підійдуть обсмажені овочі або рагу. І для свята таке блюдо буде дуже до речі.
- Фарш свинячий - 500 грам
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Заголовок Бондюель - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Картопля почистіть, промийте і натріть на крупній тертці. Відіжміть масу від рідини.
До картоплі додайте сіль, сметану, обидва види борошна і одне яйце. Масу добре перемішайте.
У комбайні подрібніть фарш з очищеним і порізаною цибулею. Потім додайте до нього яйце, сіль і перець. Ще раз перемішайте фарш.
З фаршу сформуйте невеликі котлетки.
Розігрійте масло в сковороді. Кожну котлету обваляйте в картопляної маси. Обсмажте вироби до золотистого кольору з обох сторін.
Потім запікайте котлетки під шубою в духовці протягом 15 хвилин. Смачного!