Рецепт Котлетки «під шубкою» фото

Котлетки «під шубкою»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Якщо є котлети на столі, значить сім'я буде сита. Це універсальне гаряче блюдо люблять повсюдно: з одного боку за його простоту, а з іншого - за смак і варіативність. Моя сім'я їх теж любить.

Тому я часто пробую готувати за різними рецептами. Ну, подобається мені експериментувати навіть з самими звичайними стравами, що вже тут поробиш! . І ви можете тепер дізнатися про те, як приготувати котлетки "під шубкою" з картоплі. На гарнір до них підійдуть обсмажені овочі або рагу. І для свята таке блюдо буде дуже до речі.

  • Фарш свинячий - 500 грам
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Картопля - 5 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Заголовок Бондюель - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
котлетки
Картопля почистіть, промийте і натріть на крупній тертці. Відіжміть масу від рідини.
котлетки
До картоплі додайте сіль, сметану, обидва види борошна і одне яйце. Масу добре перемішайте.
котлетки
У комбайні подрібніть фарш з очищеним і порізаною цибулею. Потім додайте до нього яйце, сіль і перець. Ще раз перемішайте фарш.
котлетки
З фаршу сформуйте невеликі котлетки.
котлетки
Розігрійте масло в сковороді. Кожну котлету обваляйте в картопляної маси. Обсмажте вироби до золотистого кольору з обох сторін.
котлетки
Потім запікайте котлетки під шубою в духовці протягом 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти