Курка з авокадо під сирною шубкою
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка - ніжне м'ясо, яке легко пересушити. Я знаю секрет, як її приготувати, щоб вийшов кулінарний шедевр. Курка з авокадо під сирною шубкою - це просто, і смак - Бомба!
Курка з авокадо під сирною шубкою - цікавий рецепт. Сьогодні розповім, як приготувати цю страву з заморським фруктом. Хоча авокадо і "заморський" фрукт, але зараз його можна купити практично в будь-якому супермаркеті. Час приготування у курки і авокадо різний, тому подвійне запікання допоможе курці повністю прожаритися, а решти інгредієнтів - НЕ підгоріти. Ситно, смачно, може, трохи незвично, але поєднання курки, авокадо і сиру просто чудове. Спробуйте приготувати цю страву на обід, вам обов'язково сподобається!
- Куряче філе - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Панірувальні сухарі - 1, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки (або томатний соус)
- Авокадо - 2 штуки
- Сир моцарела - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
Курку помийте. Розріжте кожне філе на 2 частини.
За допомогою молоточка відбийте курку.
Панірувальні сухарі змішайте з борошном і посоліть. Кожен шматочок м'яса умочіть в молоко, збите яйце і в паніровці. Надішліть курку в розігріту до 200 градусів духовку на 8 хвилин.
Коли курка дійде до напівготовності, трохи остудіть її. Потім змастіть томатним соусом, зверху викладіть тонкі часточки авокадо.
Сир натріть на крупній тертці, і посипте їм кожен шматочок курки.
Розстеліть фольгу, покладіть на неї м'ясо і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 5-7 хвилин.