Котлети з сазана
(покроковий рецепт з фото)
За цим рецептом виходять просто чудові котлети з сазана, запечені в духовці під томатним соусом. Здивуйте своїх гостей неповторним блюдом. Розповідаю, як приготувати!
Вирішила спробувати приготувати котлети з сазана в томатному соусі в цей раз. Була вкрай приємно здивована, що з ним рибні котлети стають набагато більш насиченою і соковитою. Крім сазана я використовувала ще й філе судака: вельми оригінальне поєднання вийшло. Обов'язково покладіть чебрець - він надає неповторний аромат котлет, а сам соус робить дуже пікантним. При подачі раджу полити котлети все тим же соусом.
- Короп - 1 кілограм
- Філе судака - 3 штуки
- Цибуля - 4 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Пучок кінзи - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - 1 штука
- Спеції - - За смаком
Свіжу рибу промийте і почистіть.
Наріжте філе сазана і судака на середні шматки.
Пропустіть філе через м'ясорубку, подрібніть цибулю, вбийте туди ж 2 яйця, гарненько посоліть і поперчіть. Додайте подрібнену зелень. Все перемішайте.
Залиште фарш в холодильнику десь а півгодини. Потім сформуйте котлети і викладіть їх на деко, змащений маслом. Запікайте протягом 20 хвилин при 210 З.
Що залишився лук дрібно порубати.
Обсмажте його до золотистого кольору, потім влийте розведену в склянці води томатну пасту. Гасіть хвилин 5.
Додайте залишилася зелень, тушкуйте ще трохи.
Перекладіть котлети в керамічну форму.
Залийте соусом і тепер уже запікайте при температурі 180 З 30 хвилин.
Готово! Подаємо гарячими з картопляним пюре і зеленню. Смачного)