Рецепт Юшка з сазана фото

Юшка з сазана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Короп
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Вуха

Сазан - це насправді звичайний короп. Він водиться майже у всіх прісноводних водах, включаючи річки і озера. Сазана люблять багато, часто готують її в різних видах. Пропоную рецепт ароматної юшки!

Я ж пропоную вам варіант, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати юшку з коропа. Саме філе залиште для гарячого блюда, а ось голову і хвіст відправляйте на бульйон. Він вийде наваристим і ситним. В іншому тут немає нічого складного, особливо, якщо ви варили юшку до цього.

  • Короп - 1 штука (голова і хвіст)
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Мал - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Приправа - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2, 5-3 L
юшка з сазана - фото крок 1
Для початку зваріть бульйон. Залийте водою голову і хвіст. Доведіть до кипіння, а потім зніміть піну. Додайте сіль і лавровий лист. Варіть бульйон на невеликому вогні до готовності, про час.
юшка з сазана - фото крок 2
Моркву і цибулю почистіть, помийте і дрібно наріжте. Овочі обсмажити до м'якості в олії.
юшка з сазана - фото крок 3
Картопля промийте, почистіть і наріжте.
юшка з сазана - фото крок 4
Готовий бульйон процідити, залишивши тільки рідина. Додайте в нього промитий рис і картопля.
юшка з сазана - фото крок 5
Через 10 хвилин варіння, додайте в суп засмажку і кріп. Готуйте ще 5-8 хвилин.
юшка з сазана - фото крок 6
В кінці додайте улюблені приправи і дрібно нарізаний часник. Смачного!

Схожі рецепти