Котлети з пшоном і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з додаванням рису, гречки або геркулесу ми готуємо досить часто. Але спробуйте в фарш додати пшоняну кашу. Виходить незвично і дуже смачно!
Котлети з пшоном - соковиті, ніжні і дуже смачні. Особливо вони хороші зі свининою. Пшоно пом'якшує жирність м'яса і надає котлет пишність і золотистий колір. Якщо від вечері у вас залишилася пшоняна каша, яку вже ніхто не хоче їсти, то не поспішайте її викидати. Додайте в м'ясний фарш і ви отримаєте чудові котлети. Буде нове і смачно!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Батон білий - 80 грам
- Пшоно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів(rafinirovannoe)
Підготуйте інгредієнти для приготування котлет.
Зваріть кашу з пшона. Пшоно промийте і викладіть в каструлю.
Залийте пшоно водою і варіть кашу до готовності.
Свинину помийте і пропустіть через м'ясорубку.
Цибулю і часник очистіть, помийте. Батон залийте холодною, кип'яченою водою і дайте постояти 5 хвилин, після відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку цибулю, часник і батон. Додайте охолоджену пшоняну кашу.
Фарсі сіль і poperčite, ретельно перемішайте.
З приготованого фаршу сформуйте котлети і викладіть на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажте котлети до золотистої скоринки з обох сторін.
Котлети з пшоном і фаршем готові. Подавайте до столу з будь-яким гарніром.