Рецепт Котлети з пшоном і фаршем фото

Котлети з пшоном і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Котлети з додаванням рису, гречки або геркулесу ми готуємо досить часто. Але спробуйте в фарш додати пшоняну кашу. Виходить незвично і дуже смачно!

Котлети з пшоном - соковиті, ніжні і дуже смачні. Особливо вони хороші зі свининою. Пшоно пом'якшує жирність м'яса і надає котлет пишність і золотистий колір. Якщо від вечері у вас залишилася пшоняна каша, яку вже ніхто не хоче їсти, то не поспішайте її викидати. Додайте в м'ясний фарш і ви отримаєте чудові котлети. Буде нове і смачно!

  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Батон білий - 80 грам
  • Пшоно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів(rafinirovannoe)
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування котлет.
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 2
Зваріть кашу з пшона. Пшоно промийте і викладіть в каструлю.
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 3
Залийте пшоно водою і варіть кашу до готовності.
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 4
Свинину помийте і пропустіть через м'ясорубку.
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 5
Цибулю і часник очистіть, помийте. Батон залийте холодною, кип'яченою водою і дайте постояти 5 хвилин, після відіжміть. Пропустіть через м'ясорубку цибулю, часник і батон. Додайте охолоджену пшоняну кашу.
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 6
Фарсі сіль і poperčite, ретельно перемішайте.
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 7
З приготованого фаршу сформуйте котлети і викладіть на гарячу сковороду з соняшниковою олією.
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 8
Обсмажте котлети до золотистої скоринки з обох сторін.
котлети з пшоном і фаршем - фото крок 9
Котлети з пшоном і фаршем готові. Подавайте до столу з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти