Рецепт Капусняк український з пшоном фото

Капусняк український з пшоном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Капусняк

Капусняк український з пшоном готується також з салом. Українці кажуть - з "підчеревина", тобто. З салом з-під черевця з м'ясним прошарком. У капусняк входять також овочі, зелень і спеції. Поїхали!

Як приготувати капусняк український з пшоном?

1. Свіжу білокачанну капусту нашаткуйте.

2. Картопля почистіть, промийте і наріжте брусочками.

3. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками.

4. Морква почистіть і натріть на буряковій тертці.

5. Сало наріжте брусочками.

6. Петрушку промийте, просушіть і порубати. Вона нам знадобиться під кінець приготування капустняка.

7. У каструлі на середньо- високому вогні обсмажте сало. Коли сало вдвічі зменшитися, додайте приготовані цибулю і моркву. Смажте протягом 5 хвилин, помішуючи.

8. Потім додайте квашену капусту, бульйон, доведіть до кипіння. Вогонь понизьте до повільного, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20 хвилин.

9. Додайте в капусняк нарізану картоплю, нашатковану капусту і пшоно. Варіть після кипіння протягом 10 хвилин.

10. Посоліть і поперчіть за смаком. Приправте зеленню і подавайте.

Капусняк український з пшоном готовий!

Смачного!

  • Капуста квашена - 300 грам
  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Пшоно - 3 Ст. Ложки
  • Бульйон м'ясний - 1 літр
  • Сало з м'ясним прошарком - 100 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
Як приготувати капусняк український з пшоном?

1. Свіжу білокачанну капусту нашаткуйте.

2. Картопля почистіть, промийте і наріжте брусочками.

3. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками.

4. Морква почистіть і натріть на буряковій тертці.

5. Сало наріжте брусочками.

6. Петрушку промийте, просушіть і порубати. Вона нам знадобиться під кінець приготування капустняка.

7. У каструлі на середньо- високому вогні обсмажте сало. Коли сало вдвічі зменшитися, додайте приготовані цибулю і моркву. Смажте протягом 5 хвилин, помішуючи.

8. Потім додайте квашену капусту, бульйон, доведіть до кипіння. Вогонь понизьте до повільного, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20 хвилин.

9. Додайте в капусняк нарізану картоплю, нашатковану капусту і пшоно. Варіть після кипіння протягом 10 хвилин.

10. Посоліть і поперчіть за смаком. Приправте зеленню і подавайте.

Капусняк український з пшоном готовий!

Смачного!

Схожі рецепти