Рецепт Капусняк фото

Капусняк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати капусняк. Цей рецепт пережив уже не одне покоління і як добре, що дійшов він і до наших днів. Сподіваюся, мій рецепт надихне вас на підготовку.

Опис приготування:

Рецепт пирога дуже простий і не займе у вас багато часу. Завдяки сиру, начинка виходить вершкової і соковитою. Ви також можете до начинки додати шматочки курячого філе або гриби, Усе, що вважаєте за необхідне. Тісто виходить м'яким і з хрусткою скоринкою зовні.

  • Капуста - 600 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Ряжанка - 300 мілілітрів
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Сир бринза - 200 грам
  • Вершкове масло - 225 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Спеції, приправи - 2 чайних ложки
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
1
Наріжте дрібно капусту.
2
Обдайте капусту окропом для того, щоб вона стала м'якше. Якщо ж ви використовуєте молоду капусту, цей крок ви можете пропустити.
3
У мисці з'єднайте соду і ряжанку, швидко перемішайте і залиште на 10 хвилин.
4
По закінченню часу ви побачите, що пішла реакція і на ряжанка з'явилися пухирці. Тепер додайте сіль, цукор і перемішайте.
5
До ряжанка додайте розтоплене масло і, поетапно помішуючи, вводите борошно.
6
У змащену для випічки форму викладіть 1/2 частина тесту.
7
До цього часу зайва рідина з капусти скла. До капусти додайте спеції і терту бринзу. Надішліть начинку з капусти на тісто в формі.
8
Накрийте капусту другою частиною тіста і посипте жменею кунжуту. Надішліть пиріг випікатися в розігріту духовку на 200 градусів протягом 50 хвилин.
9
Смачного!

Схожі рецепти