Рецепт Капусняк з пшоном фото

Капусняк з пшоном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Крупи, Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Капусняк

Українська кухня подарувала нам багато рецептів наваристих супів. Основа у них обов'язково на м'ясному бульйоні, щоб було ситно. І завжди є в складі звичні овочі. Такі супу люблять практично всі.

І, якщо ви любите такі супи, то мій рецепт доведеться вам до душі. Запишіть інструкцію про те, як приготувати капусняк з пшоном. Відмінний варіант для вечері. Для варіння ви можете вибрати будь-яке м'ясо, а у мене був суповий набір. Ваша сім'я точно буде сита завдяки цьому супу.

  • Білокачанна капуста - 500 грам
  • Пшоно - 150 грам
  • Суповий набір - 1 кілограм
  • Картопля - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 3 L
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
капусняк з пшоном - фото крок 1
Варіть бульйон з супові набори протягом 1, 5 годин. В цей час почистіть і наріжте картоплю.
капусняк з пшоном - фото крок 2
Готовий бульйон процідити. Пшоно добре промийте. Всипте його в бульйон разом з картоплею.
капусняк з пшоном - фото крок 3
Потім нашинкуйтекапусту. Надішліть її в суп. Додайте лавровий лист і перець. Доведіть бульйон до кипіння. Потім зменшіть вогонь. Варіть 15 хвилин під кришкою.
капусняк з пшоном - фото крок 4
На сковороді підігрійте масло. Додайте в нього дрібно нашатковану цибулю. Обсмажте до готовності. Всипте його в майже готовий суп.
капусняк з пшоном - фото крок 5
Посоліть і поперчіть капусняк. Дайте йому трохи настоятися під кришкою, а потім приступайте до трапези. Смачного!

Схожі рецепти