Капусняк з пшоном
(покроковий рецепт з фото)
Українська кухня подарувала нам багато рецептів наваристих супів. Основа у них обов'язково на м'ясному бульйоні, щоб було ситно. І завжди є в складі звичні овочі. Такі супу люблять практично всі.
І, якщо ви любите такі супи, то мій рецепт доведеться вам до душі. Запишіть інструкцію про те, як приготувати капусняк з пшоном. Відмінний варіант для вечері. Для варіння ви можете вибрати будь-яке м'ясо, а у мене був суповий набір. Ваша сім'я точно буде сита завдяки цьому супу.
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Пшоно - 150 грам
- Суповий набір - 1 кілограм
- Картопля - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 3 L
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Варіть бульйон з супові набори протягом 1, 5 годин. В цей час почистіть і наріжте картоплю.
Готовий бульйон процідити. Пшоно добре промийте. Всипте його в бульйон разом з картоплею.
Потім нашинкуйтекапусту. Надішліть її в суп. Додайте лавровий лист і перець. Доведіть бульйон до кипіння. Потім зменшіть вогонь. Варіть 15 хвилин під кришкою.
На сковороді підігрійте масло. Додайте в нього дрібно нашатковану цибулю. Обсмажте до готовності. Всипте його в майже готовий суп.
Посоліть і поперчіть капусняк. Дайте йому трохи настоятися під кришкою, а потім приступайте до трапези. Смачного!