Фарширований перець з пшоном
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт усіма улюбленої страви трохи змінимо, отже, готуємо фарширований перець з пшоном. Пшоно прекрасно підійде для начинки з фаршем, такий варіант дасть більш ситний результат.
Подавати до столу такі фаршировані перці можна самостійно, додавши лише шматок хліба або свіжі овочі, зелень, соління. При бажанні фаршировані перці можна заморозити, так у вас завжди під рукою буде домашній напівфабрикат, для будь-якого випадку життя.
- Перецьь солодкий - 10-12 штук
- Куряче філе - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Пшоно - 0, 5 склянки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1, 5 склянки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть перці, вимийте їх добре, просушіть.
Куряче філе наріжте невеликими шматочками, перекладіть в чашу блендера. Також в чашу додайте кілька очищених зубчиків часнику.
Пшоно відваріть заздалегідь до готовності, на півсклянки пшона візьміть стакан води. Варене пшоно з'єднайте з фаршем, додайте половину дрібно нарізаної цибулі, сіль і перець. Перемішайте все.
У сковороді прогрійте масло, перекладіть нарізаний кубиками цибулю і натерту середньої стружкою морква. Смажте овочі кілька хвилин, додайте пасту і воду, перемішайте.
Перці наповніть сумішшю фаршу і пшона.
Томатний соус перелийте в каструлю, перекладіть перці, додайте часник, лавровий лист, сіль, цукор і перець. Гасіть перці 40-45 хвилин на маленькому вогні.
Смачного!