Рецепт Хвіртки з пшоном фото

Хвіртки з пшоном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Крупи , Пшоно і пшениця , Житнє борошно
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На вечерю , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Це чудово блюдо відноситься до карельської кухні. Приготуйте їх і ви! Хвіртки з пшоном - відмінно підходять як частування до чаю або на полуденок.

Опис приготування:

Приготувати хвіртки з пшоном в домашніх умовах зовсім не складно. З безлічі начинок, для цього карельського ласощі, я вибрав пшоняну кашу. Саме приготування не забере у вас багато часу, але повірте одними хвірток можна прекрасно наїстися. Вони хоч і маленькі, але досить ситні. Голодним, вже точно ніхто не залишиться!

  • Кисле молоко - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно житнє - 200 грам
  • Пшоно - За смаком(svarennoe)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
хвіртки з пшоном - фото крок 1
У кисле молоко додайте трохи води, сіль і суміш. Додайте борошно. За заважайте тісто, щоб не прилипало до рук.
хвіртки з пшоном - фото крок 2
Скачайте тісто в ковбаску.
хвіртки з пшоном - фото крок 3
Ковбаску ріжемо на рівні частини.
хвіртки з пшоном - фото крок 4
Кожен шматочок розкачайте в коржик.
хвіртки з пшоном - фото крок 5
У центр кожного коржика викладаємо зварене пшоно. Залишаючи у краю зачепив 1-2 см.
хвіртки з пшоном - фото крок 6
Кінець кліпу, загинаючи їх всередину.
хвіртки з пшоном - фото крок 7
Хвіртки змастіть вершковим маслом. Запікати 15-20 хвилин, температура 200 градусів.
хвіртки з пшоном - фото крок 8
Готові хвіртки знову мажемо вершковим маслом і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти