Рецепт Котлети з палтуса фото

Котлети з палтуса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Котлети з палтуса - це прекрасне рядове блюдо, які сподобаються і дорослим і дітям. М'ясо палтуса не надто жирне, але при цьому має насичений рибний смак і багато корисних речовин.

Опис приготування:

Як приготувати котлети з палтуса? поспішаю порадувати, дуже просто. Котлети з палтуса - готуються протягом 30 хвилин. Єдина складність - використання кухонного комбайна або м'ясорубки. Але думаю, для тих хто постійно користується цими пристосуваннями, ніяких труднощів не складе. Отже, спосіб приготування в кроках:

Крок 1: За допомогою комбайна подрібнюємо цибулю, булку, рибу, яйце. Фарш заправляємо сіллю і перцем. За бажанням можна додати нарубленной свіжої зелені.

Крок 2: Мокрими руками формуємо 6 невеликих котлет, обвалюють їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо в великій кількості жиру або вершкового масла.

Крок 3: Чи готові котлети викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайвий жир.

Крок 4: Готово!


  • Файл палтус - 350 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - - За смаком
  • Булка вимочений в молоці- 3 штуки
  • Свіжа зелень - - За смаком (по бажанню)
  • Вершкове масло - - За смаком (для смаження)
Як приготувати котлети з палтуса? поспішаю порадувати, дуже просто. Котлети з палтуса - готуються протягом 30 хвилин. Єдина складність - використання кухонного комбайна або м'ясорубки. Але думаю, для тих хто постійно користується цими пристосуваннями, ніяких труднощів не складе. Отже, спосіб приготування в кроках:

Крок 1: За допомогою комбайна подрібнюємо цибулю, булку, рибу, яйце. Фарш заправляємо сіллю і перцем. За бажанням можна додати нарубленной свіжої зелені.

Крок 2: Мокрими руками формуємо 6 невеликих котлет, обвалюють їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо в великій кількості жиру або вершкового масла.

Крок 3: Чи готові котлети викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайвий жир.

Крок 4: Готово!

Схожі рецепти