Котлети з палтуса
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з палтуса - це прекрасне рядове блюдо, які сподобаються і дорослим і дітям. М'ясо палтуса не надто жирне, але при цьому має насичений рибний смак і багато корисних речовин.
Як приготувати котлети з палтуса? поспішаю порадувати, дуже просто. Котлети з палтуса - готуються протягом 30 хвилин. Єдина складність - використання кухонного комбайна або м'ясорубки. Але думаю, для тих хто постійно користується цими пристосуваннями, ніяких труднощів не складе. Отже, спосіб приготування в кроках:
Крок 1: За допомогою комбайна подрібнюємо цибулю, булку, рибу, яйце. Фарш заправляємо сіллю і перцем. За бажанням можна додати нарубленной свіжої зелені.
Крок 2: Мокрими руками формуємо 6 невеликих котлет, обвалюють їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо в великій кількості жиру або вершкового масла.
Крок 3: Чи готові котлети викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайвий жир.
Крок 4: Готово!
- Файл палтус - 350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - - За смаком
- Булка вимочений в молоці- 3 штуки
- Свіжа зелень - - За смаком (по бажанню)
- Вершкове масло - - За смаком (для смаження)
Крок 1: За допомогою комбайна подрібнюємо цибулю, булку, рибу, яйце. Фарш заправляємо сіллю і перцем. За бажанням можна додати нарубленной свіжої зелені.
Крок 2: Мокрими руками формуємо 6 невеликих котлет, обвалюють їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо в великій кількості жиру або вершкового масла.
Крок 3: Чи готові котлети викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайвий жир.
Крок 4: Готово!