Рецепт Філе палтуса в духовці фото

Філе палтуса в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Картопля, Сир, Палтус, Вершкове масло
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Палтус - корисна морська риба. Оскільки вона досить жирна, краще її готувати разом з гарніром і соусом. Пробуємо філе палтуса в духовці з картоплею.

Ця страва може стати не тільки ситним вечерею, але навіть основною стравою для святкового столу. Щоб цю корисну, але жирну рибу трохи урізноманітнити і сгармоніровано її смак - краще додати овочів. В даному випадку - це картопля. Крім цього, соус і цибулю також ідеально доповнять смак риби.

  • Файл палтус - 2-4 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 100 грам
  • Каррі - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
філе палтуса в духовці - фото крок 1
1. Візьміть форму для запікання і змастіть маслом. Вимийте підготовлене філе палтуса і викладіть першим шаром.
філе палтуса в духовці - фото крок 2
2. На сковороді обсмажте вершкове масло з борошном, поки борошно не стане золотистою.
філе палтуса в духовці - фото крок 3
3. Додайте нарізаний півкільцями цибулю і обсмажте до рум'яного кольору.
філе палтуса в духовці - фото крок 4
4. Тепер найважливіше - приготувати соус. Для цього змішайте сметану з приправами і обов'язково додайте каррі.
філе палтуса в духовці - фото крок 5
5. Також нам знадобиться твердий сир. Натріть його на крупну тертку і додайте в соус. Перемішайте до однорідного стану.
філе палтуса в духовці - фото крок 6
6. Дайте постояти трохи нашому соусу. Тим часом приступаємо до решти інгредієнтів.
філе палтуса в духовці - фото крок 7
7. Викладіть цибулю на рибу. Постарайтеся рівномірно розподілити його по всій поверхні філе.
філе палтуса в духовці - фото крок 8
8. Наріжте картоплю кільцями середньої товщини.
філе палтуса в духовці - фото крок 9
9. Останній крок - викладіть соус з сиром і також розподіліть по поверхні.
філе палтуса в духовці - фото крок 10
10. Тепер відправляємо нашу форму в духовку на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Коли почне утворюватися рум'яна кірочка - наше блюдо готово! Дайте йому трохи охолонути, після чого можна подавати до столу.

Схожі рецепти