Запечене філе палтуса
(покроковий рецепт з фото)
Цю страву можна зробити всього за півгодини, якщо не менше. У вас відразу буде гарнір і основне. Розповім, як приготувати філе палтуса, який запікається разом з овочами.
Рибку можна нарізати шматочками або залишити ціле філе. До складу овочів можна додати, наприклад, перці, баклажани, кабачки. Подавайте рибку відразу після приготування. Маринад для риби робиться на основі лимонного соку, оливкового масла і часнику.
- Лимон - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Склянка
- Часник - 4 зубчики
- Кріп - 3 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Мелений чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка
- Мелений коріандр - 0, 5 чайних ложки
- Файл палтус - 700 грам
- Спаржева квасоля - 450 грам
- Черрі - 450 грам
- Цибуля - 1 штука
1. У великій мисці змішайте цедру і сік 2 лимонів, оливкова олія, подрібнений часник, сіль, перець, орегано, koriandr, подрібнений кріп.
2. Вимийте овочі, цибулю наріжте клинами, викладіть овочі на деко і полийте половиною маринаду, перемішайте.
3. Наріжте філе шматочками і викладіть в миску до маринаду, що.
4. Викладіть рибу на деко до овочів і вилийте залишки маринаду. Надішліть в розігрітий до 230 градусів духовку на 15-18 хвилин.
5. Викладіть в тарілку невелику кількість овочів, а поверх розподіліть пару шматочків риби. Смачного!