Філе палтуса з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт однозначно оцінять господині, у яких не так багато часу на приготування смачних і корисних страв. Адже, запікаючи палтуса з овочами в духовці, ви не витратите багато сил і часу.
Файл палтус, яка сама по собі досить сухе, виходить неймовірно ніжним і соковитим, якщо його приготувати за цим рецептом. Таким воно виходить завдяки суміші трав з вершковим маслом. Дуже зручно подавати таке блюдо, так як воно готується порційно. Щоб дізнатися, як приготувати філе з палтуса, прочитайте цей рецепт.
- Файл палтус - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Стебла селери - 1-2 штук
- Пір'ячко зеленої цибулі - 4 штуки
- Петрушка - 3 Ст. Ложки (рубана)
- Вершкове масло - 1/3 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Естрада - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець - 1/2 чайних ложки
Вимийте зелена цибуля, морква і селера. Очистіть моркву і стебла селери. Наріжте їх дрібними шматочками, цибулю подрібніть ножем.
Дістаньте з холодильника вершкове масло, дайте йому постояти при кімнатній температурі, щоб розм'якшилося. Змішайте його з рубаною петрушкою, подрібненим часником, естрагоном. Приправити сіллю і poperčite, ретельно перемішайте.
Викладіть філе палтуса на шматочки фольги. Зверху покладіть масло з зеленню та спеціями, а на нього - нарізані моркву і селеру.
Загорніть філе риби в фольгу, ретельно закріпіть краю, щоб в процесі приготування масло не випливало назовні.
Викладіть на деко отримані конвертики з фольги. Розігрійте духовку до двохсот градусів і запікайте в ній рибку хвилин дванадцять.