Рецепт Філе палтуса з овочами фото

Філе палтуса з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Палтус
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий рецепт однозначно оцінять господині, у яких не так багато часу на приготування смачних і корисних страв. Адже, запікаючи палтуса з овочами в духовці, ви не витратите багато сил і часу.

Опис приготування:

Файл палтус, яка сама по собі досить сухе, виходить неймовірно ніжним і соковитим, якщо його приготувати за цим рецептом. Таким воно виходить завдяки суміші трав з вершковим маслом. Дуже зручно подавати таке блюдо, так як воно готується порційно. Щоб дізнатися, як приготувати філе з палтуса, прочитайте цей рецепт.

  • Файл палтус - 700 грам
  • Морква - 1 штука
  • Стебла селери - 1-2 штук
  • Пір'ячко зеленої цибулі - 4 штуки
  • Петрушка - 3 Ст. Ложки (рубана)
  • Вершкове масло - 1/3 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Естрада - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець - 1/2 чайних ложки
філе палтуса з овочами - фото крок 1
Вимийте зелена цибуля, морква і селера. Очистіть моркву і стебла селери. Наріжте їх дрібними шматочками, цибулю подрібніть ножем.
філе палтуса з овочами - фото крок 2
Дістаньте з холодильника вершкове масло, дайте йому постояти при кімнатній температурі, щоб розм'якшилося. Змішайте його з рубаною петрушкою, подрібненим часником, естрагоном. Приправити сіллю і poperčite, ретельно перемішайте.
філе палтуса з овочами - фото крок 3
Викладіть філе палтуса на шматочки фольги. Зверху покладіть масло з зеленню та спеціями, а на нього - нарізані моркву і селеру.
філе палтуса з овочами - фото крок 4
Загорніть філе риби в фольгу, ретельно закріпіть краю, щоб в процесі приготування масло не випливало назовні.
філе палтуса з овочами - фото крок 5
Викладіть на деко отримані конвертики з фольги. Розігрійте духовку до двохсот градусів і запікайте в ній рибку хвилин дванадцять.

Схожі рецепти