Котлети з індички в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Зроблені за цим рецептом котлети з індички в паніровці виходять дуже ніжними і смачними, підходять до будь-якого гарніру і стануть відмінним доповненням як повсякденного, так і святкового меню.
М'ясо індички для цих котлет можна використовувати як з грудки, так і з гомілки або стегна. Котлетки виходять дуже ситними, так що сміливо пригощайте ними своїх родичів!
- М'ясо індички - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 30 грам (для обжарки)
- Вершкове масло - 30 грам (для обжарки)
Відокремте від кісток м'ясо, поріжте його на невеликі шматочки. Лук чистий і razrezhyte з 2-4 частини (в залежності від розміру).
Тепер нарізані цибулю і м'ясо пропустіть через м'ясорубку або перемеліть в фарш за допомогою блендера. Додайте сіль, спеції на свій смак і добре перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися по фаршу.
З отриманого фаршу сформуйте котлети, злегка відбийте їх в руці і обваляйте в сухарях для панірування.
Викладіть на розігріту сковороду вершкове масло, додайте рослинне, і на добре розпечену сковороду покладіть котлети. Обсмажте їх з початку з одного, а потім з іншого боку до отримання піджареної золотистої скоринки, після чого накрийте сковороду кришкою, зробіть вогонь на плиті менше і прожарьте ще 10-20 хвилин (в залежності від розміру ваших котлеток).
Готові котлети краще подавати гарячими. Поєднуються вони практично з будь-яким гарніром, так що стануть відмінним доповненням ваших улюблених страв.