Рецепт Котлети з фаршу в паніровці фото

Котлети з фаршу в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Страви в паніровці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Котлети з фаршу в паніровці - просте і улюблене блюдо в багатьох сім'ях. Я не пригадаю людини, яка б не любила котлети, напевно, ця любов у нас з дитинства. Котлети, пюрешка і томатний сік!


Опис приготування:

Котлети з фаршу в паніровці можна смажити до готовності на середньому вогні, а можна спочатку обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки, а потім зробити вогонь поменше і під кришкою як би протушкувати їх, додавши стакан води або бульйону. Особливо це актуально, якщо ваші котлетки з яловичини, яка готується досить довго. Пам'ятайте, що з готового м'яса при проколі виділяється прозорий сік. Успіхів і приємного апетиту!

  • Фарш - 600 грам
  • Кнопка - 4 скибочки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень петрушки - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Панірувальні сухарі - За смаком
котлети з фаршу в паніровці - фото крок 1
Підготуйте продукти.
котлети з фаршу в паніровці - фото крок 2
У фарш додайте розмочений батон, яйце, тертий лук і часник, спеції, дрібно посічену зелень. Добре вимісити фарш.
котлети з фаршу в паніровці - фото крок 3
Сформіруте котлети і обваляйте їх в панірувальних сухарях зі спеціями.
котлети з фаршу в паніровці - фото крок 4
Смажте на середньому вогні до готовності.
котлети з фаршу в паніровці - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти