Котлети з фаршу в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з фаршу в паніровці - просте і улюблене блюдо в багатьох сім'ях. Я не пригадаю людини, яка б не любила котлети, напевно, ця любов у нас з дитинства. Котлети, пюрешка і томатний сік!
Котлети з фаршу в паніровці можна смажити до готовності на середньому вогні, а можна спочатку обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки, а потім зробити вогонь поменше і під кришкою як би протушкувати їх, додавши стакан води або бульйону. Особливо це актуально, якщо ваші котлетки з яловичини, яка готується досить довго. Пам'ятайте, що з готового м'яса при проколі виділяється прозорий сік. Успіхів і приємного апетиту!
- Фарш - 600 грам
- Кнопка - 4 скибочки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Зелень петрушки - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
Підготуйте продукти.
У фарш додайте розмочений батон, яйце, тертий лук і часник, спеції, дрібно посічену зелень. Добре вимісити фарш.
Сформіруте котлети і обваляйте їх в панірувальних сухарях зі спеціями.
Смажте на середньому вогні до готовності.
Смачного!