Котлети в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите м'ясо і небайдужі до страв з соковитого, ароматного фаршу, то вам обов'язково повинен сподобатися рецепт приготування котлет в клярі! ділюся!
Ми давно звикли до того, що в клярі готують м'ясо, рибу, овочі і навіть фрукти, але це далеко не весь перелік його можливого використання. Котлети в клярі - оригінальне і смачне блюдо. Кляр в даному випадку працює на кшталт паніровці - не дозволяє котлет втрачати дорогоцінну вологу, завдяки чому вони виходять соковитими і ніжними!
По суті, такі котлети схожі на чебуреки або смажені пиріжки з м'ясом, тільки тесту в них зовсім мало, а начинки - дуже багато. Так що завзяті м'ясоїди повинні оцінити простий рецепт приготування котлет в клярі.
Єдиний недолік цього блюда - закінчується воно дуже швидко. Майте це на увазі і готуйте котлети "з запасом!
- Яловичина - 300 грам
- Свинина - 200 грам
- Хліб пшеничний - 1-2 скибочок
- Молоко - 0, 5 склянки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком