Котлети в клярі

Котлети в клярі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любите м'ясо і небайдужі до страв з соковитого, ароматного фаршу, то вам обов'язково повинен сподобатися рецепт приготування котлет в клярі! ділюся!

опис приготування:

Ми давно звикли до того, що в клярі готують м'ясо, рибу, овочі і навіть фрукти, але це далеко не весь перелік його можливого використання. Котлети в клярі — оригінальне і смачне блюдо. Кляр в даному випадку працює на кшталт паніровці — не дозволяє котлет втрачати дорогоцінну вологу, завдяки чому вони виходять соковитими і ніжними!

По суті, такі котлети схожі на чебуреки або смажені пиріжки з м'ясом, тільки тесту в них зовсім мало, а начинки — дуже багато. Так що завзяті м'ясоїди повинні оцінити простий рецепт приготування котлет в клярі.

Єдиний недолік цього блюда — закінчується воно дуже швидко. Майте це на увазі і готуйте котлети "; з запасом!

  • яловичина— 300 грам
  • Свинина— 200 грам
  • хліб пшеничний— 1-2 скибочок
  • молоко— 0,5 склянки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • яйця— 2 штуки
  • борошно— 4 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Котлети в клярі - фото крок 1 м'ясо вимити, обсушити. Видалити прожилки і плівки. Нарізати невеликими шматочками.

Котлети в клярі - фото крок 2 Подрібнити в блендері або два рази пропустити через м'ясорубку.

Котлети в клярі - фото крок 3 Додати дрібно нарізану цибулю і пропущений через прес часник.

Котлети в клярі - фото крок 4 Розкришити в фарш добре розмочений в молоці хліб, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

Котлети в клярі - фото крок 5 з яєць, сметани і муки приготувати кляр. Не забудьте його посолити!:)

Котлети в клярі - фото крок 6 сформувати з фаршу невеликі котлети і вмочити в кляр, так, щоб він рівномірно покрив котлету з усіх боків. Для полегшення процесу можна скористатися двома столовими ложками.

Котлети в клярі - фото крок 7 Розігріти сковороду з рослинним маслом і викласти котлети. Готувати на сильному вогні 3-4 хвилини, потім перевернути, зменшити вогонь і накрити сковорідку кришкою. Довести котлети до готовності протягом 7-10 хвилин, потім перекласти на блюдо або порційні тарілки. Смачного!

Схожі рецепти

Сметана будинку

Сметана будинку

Сметану можна не тільки купити, але і зробити самостійно. Це не тільки смачний молочний продукт, але і відмінна основа для випічки, для десерту, для соусу. розповім, як приготувати сметану будинку. опис приготування: Приготування займе не дуже багато часу (близько 1 діб). Потім перекладіть сме...

читати далі
Маннік класичний на кефірі

Маннік класичний на кефірі

Приготування манника не займе багато часу. Пиріг виходить ніжний і делікатний по текстурі. сьогодні розповім, як приготувати маннік класичний на кефірі, що за рецептом робиться без борошна. опис приготування: Існують різні варіанти приготування манного пирога. В якості основи можуть бути викор...

читати далі
Солянка рибна в мультиварці

Солянка рибна в мультиварці

Приготувати солянку рибну в мультиварці не дуже складно. Рибу я беру знатну — осетра або лосося, тому страва виходить чудовим. Рибна солянка незмінно викликає захват моїх гостей! опис приготування: Солянку рибну в мультиварці можна варити з декількох сортів риби. Можна бульйон зварити з декіль...

читати далі
Простий пиріг з абрикосами

Простий пиріг з абрикосами

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати простий пиріг з абрикосами. пиріг, з яким впорається кожна господиня. У цього пирога ніжна консистенція бісквіта, якої абрикоси надають свою кислинку і аромат. опис приготування: Простий пиріг з абрикосами стане, мабуть, найкращим доповненням до чаю влітку, та...

читати далі
Запіканка з рису, шинки і сиру

Запіканка з рису, шинки і сиру

Не знаю, що приготувати на обід або вечерю? Звичайно ж, запіканку з рису. Її люблять усі, готується вона швидко і легко. А з сиром і шинкою у вас вийде незвичайно смачне і ароматне блюдо! опис приготування: хочете розповім, як приготувати дуже смачну і ароматну запіканку з рису, шинки і сиру? ...

читати далі