Рецепт Котлети в духовці з яйцем фото

Котлети в духовці з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Перепелині яйця
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 50 хв.

Ці чудові котлетки сподобаються всім любителям незвичайного і смачного. А незвичайність полягає в тому, що прикрашені вони будуть перепелиними яйцями, спробуйте це зовсім не складно!

Опис приготування:

Сьогодні, я хочу з вами поділитися несподівано простим рецептом приготування котлет в духовці з яйцем. Інгредієнти використовуємо наступні: фарш (свинина + яловичина), яйце перепелині, цибуля зелена, цибуля ріпчаста, сир твердий, масло оливкове, масло рослинне, сіль і перець. До цих котлеток найкраще підійде гарнір з картоплі або рис. По бажанню, можна приготувати якийсь смачний соус. Вдалого приготування!

  • Фарш - 500 грам (свинина і яловичина)
  • Яйця перепелині - 8-10 штук
  • Сир твердий - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
котлети в духовці з яйцем - фото крок 1
Приготуйте фарш, змішайте свинину і яловичину, сіль і poperčite.
котлети в духовці з яйцем - фото крок 2
Сир натираємо на крупній тертці.
котлети в духовці з яйцем - фото крок 3
Зелену цибулю дрібно ріжемо.
котлети в духовці з яйцем - фото крок 4
Цибуля ріпчаста дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді в оливковій олії.
котлети в духовці з яйцем - фото крок 5
Далі з'єднуємо фарш, зелений і ріпчасту цибулю, твердий сир. Добре перемішуємо і формуємо котлети з поглибленням по середині.
котлети в духовці з яйцем - фото крок 6
На розігрітій сковороді обсмажте котлетки. Смажити до золотистої скоринки, по 5 хвилин на одну сторону.
котлети в духовці з яйцем - фото крок 7
Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть на неї котлети. Запікати 20 хвилин, температура 170-180 градусів. Смачного!

Схожі рецепти