Котлети в духовці з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Ці чудові котлетки сподобаються всім любителям незвичайного і смачного. А незвичайність полягає в тому, що прикрашені вони будуть перепелиними яйцями, спробуйте це зовсім не складно!
Сьогодні, я хочу з вами поділитися несподівано простим рецептом приготування котлет в духовці з яйцем. Інгредієнти використовуємо наступні: фарш (свинина + яловичина), яйце перепелині, цибуля зелена, цибуля ріпчаста, сир твердий, масло оливкове, масло рослинне, сіль і перець. До цих котлеток найкраще підійде гарнір з картоплі або рис. По бажанню, можна приготувати якийсь смачний соус. Вдалого приготування!
- Фарш - 500 грам (свинина і яловичина)
- Яйця перепелині - 8-10 штук
- Сир твердий - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Приготуйте фарш, змішайте свинину і яловичину, сіль і poperčite.
Сир натираємо на крупній тертці.
Зелену цибулю дрібно ріжемо.
Цибуля ріпчаста дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді в оливковій олії.
Далі з'єднуємо фарш, зелений і ріпчасту цибулю, твердий сир. Добре перемішуємо і формуємо котлети з поглибленням по середині.
На розігрітій сковороді обсмажте котлетки. Смажити до золотистої скоринки, по 5 хвилин на одну сторону.
Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть на неї котлети. Запікати 20 хвилин, температура 170-180 градусів. Смачного!