Картопляні котлети з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна картопля як завжди рятує в будь-який незрозумілій ситуації! Коли не знаєш, що б такого ситного зробити на вечерю всій родині, то вона незамінна. Та й готувати її швидко і нескладно.
Але якщо вашій родині вже набридло пюре, смажену картоплю або варений, то спробуйте мій рецепт. Прочитайте, як приготувати картопляні котлети з яйцем. Все дуже просто, але по-новому. Продукти все ті ж, але смак інший. Оригінальна гаряче припаде до душі багатьом, і ви захочете повторити його не раз.
- Картопля - 12 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки(1 штук - в основу, 1 штук - в начинку)
- Яйце - 7 штук(2 штук - в основу, 5 штук - в начинку)
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Зелень - За смаком
Картопля очистіть, промийте і поставте варитися. Додайте в воду цілу очищену цибулину і лавровий лист. Доведіть воду до кипіння, а потім посоліть і варіть картоплю до готовності.
Картопля трохи остудіть. Перемішайте його з з яйцями, перетворюючи в пюре. Потім додайте борошно і добре перемішайте.
Що залишився лук очистите і дрібно наріжте. Обсмажте його до м'якості в олії на сковороді. 5 яєць відваріть круто.
Яйця натріть на крупній тертці і змішайте їх з обсмаженою цибулею. Додайте сіль за смаком. Також можете додати зелень.
З картопляного тіста зробіть коржики. В серединку покладіть цибульний-яєчну начинку.
Скачайте з коржів потрібну вам форму. Обваляйте котлетки в сухарях.
Обсмажте вироби в розігрітій олії з обох сторін по 3-4 хвилини. Смачного!