Авокадо з яйцем в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Вітамінно-мінеральний склад авокадо б'є всі рекорди. Перед вами прекрасний рецепт смачного і здорового сніданку, не відкладайте його приготування на потім, спробуйте якомога швидше!
Запечене авокадо з яйцем - це сніданок для справжніх чемпіонів! Смачне і здорове блюдо на кожен день. Приготувавши такий сніданок ви зрозумієте, що харчуватися корисною їжею зовсім не складно і дуже смачно. На підготовку у вас піде не більше 30 хвилин. Приступимо?
- Авокадо - 1 штука
- Яйця курячі - 2 штуки
- Бекон - 2 скибочки
- Помідори - 1 штука
- Базилік - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
1. Наріжте дві скибочки бекону, обсмажте його до хрусткої скоринки.
2. За допомогою ложки дістаньте м'якоть авокадо.
3. Відріжте дуже маленьку плоску частину з нижньої сторони авокадо.
4. Razbeyte яйця, спочатку покладіть жовток, якщо є додаткове місце - покладіть білок.
5. Сіллю і перцем приправте за смаком, випікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин до приготування яєчних білків.
6. В кінці приготування посипте подрібненою базиліком, беконом і порізані помідором.