Салат з авокадо з креветками і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте цей простий, але дуже ефектний салат, який можна подати прямо в авокадо - оригінально, смачно і красиво! показую, як приготувати салат з авокадо з креветками і яйцем вже зараз.
Основною родзинкою салату стане заправка, її ми робимо з апельсинового соку. Зазвичай салати з креветками заправляють лимонним соком, але для приготування салату з авокадо з креветками і яйцем раджу взяти апельсиновий сік. Креветки у мене були вже готові, але заморожені. Тому їх досить просто розморозити.
- Авокадо - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Креветки - 15 штук
- Яйце перепелине - 8 штук
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Апельсин - 0, 5 штуки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Помийте авокадо і помідори. Яйця відварити круто.
Приготуйте заправку: вичавити сік половинки апельсина, додайте до нього оливкову олію і спеції за смаком.
Яйця відварні поріжте на половинки, помідори поріжте четвертинками, досить крупно.
Авокадо порізати навпіл, дістаньте кісточку. За допомогою ножа і ложки акуратно дістаньте м'якоть і порізати її на кубики.
Креветки розморозити і промийте злегка в холодній воді.
Змішайте всі інгредієнти, залийте заправкою.
Змішайте всі інгредієнти, залийте заправкою.
Готовий салат з авокадо з креветками і яйцем перед подачею викладіть в човники з авокадо. Смачного!