Котлети без цибулі
(покроковий рецепт з фото)
Серед моїх знайомих і друзів дуже мало любителів смаженого або вареного лука. Та й я сама скоріше відмовлюся від нього в рецепті, ніж використовую. Або сильно його подрібнити, щоб він був непомітний.
Спеціально для тих, хто не особливо шанує цибулю, я написала рецепт про те, як приготувати котлети без цибулі. Вони будуть з курячого філе з додаванням майонезу і сметани, а тому - дуже м'якими. З ними буде доречний майже будь-який гарнір з круп, картопля або макарони. Моїй родині котлети дуже сподобалися. Тепер просять посмажити ще.
- Рослинна олія - 50 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У мисці розмішайте борошно з яйцем, майонезом і сметаною. Має вийти густе тісто.
Куряче філе або грудку дрібно нарубати. Часник подрібніть. Додайте ці два інгредієнти до тесту, не забувши приправити за смаком.
Розігрійте масло на сковороді. Столовою ложкою викладайте котлетки на вогонь.
Обсмажуйте з кожного боку по 5 хвилин, а потім подавайте гарячими до столу. Смачного!