Рецепт Оселедець під шубою без цибулі фото

Оселедець під шубою без цибулі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати

Нерідко виникає така проблема: гість відмовляється від оселедця під шубою, тому що не їсть цибулю. Що ж, виправляємо цю проблему і готуємо оселедець під шубою без цибулі!

У нашій родині є одна людина, який цибуля не перетравлює ні в якому вигляді. Тому, щоб не позбавляти його задоволення їсти цей салатик за святковим столом, ми готуємо оселедець під шубою без цибулі. Взагалі-то, цибуля не є критично важливим інгредієнтом цього салату, тому без нього можна обійтися без шкоди для смаку.

Рецепт у мене наступний:

1. Спершу необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти:

Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки;

Буряк відварити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, віджати від виділилася рідини, остудити і змішати з майонезом і сіллю;

Яйця відварити і нарізати дрібними кубиками;

Моркву і картоплю відварити до готовності, очистити і натерти на крупній тертці.

2. Коли всі інгредієнти готові (зверніть увагу, що перед складанням в салаті їх потрібно остудити до кімнатної температури), можна збирати салат. Як відомо, викладається він шарами. Я оселедець під шубою без цибулі викладаю в такій черговості: на саме дно йде шар оселедця, потім картопля, морква, яйця, і в самому верху - буряк. Кожен шар додатково промазують майонезом (злегка, щоб салат не був надто жирним).

3. Власне, от і все - вам залишається тільки поставити салат в холодильник на пару годин, щоб він просочився і дійшов до повної готовності.

Готово!

  • Філе оселедця - 400 грам
  • Буряк - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 200 грам
У нашій родині є одна людина, який цибуля не перетравлює ні в якому вигляді. Тому, щоб не позбавляти його задоволення їсти цей салатик за святковим столом, ми готуємо оселедець під шубою без цибулі. Взагалі-то, цибуля не є критично важливим інгредієнтом цього салату, тому без нього можна обійтися без шкоди для смаку.

Рецепт у мене наступний:

1. Спершу необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти:

Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки;

Буряк відварити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, віджати від виділилася рідини, остудити і змішати з майонезом і сіллю;

Яйця відварити і нарізати дрібними кубиками;

Моркву і картоплю відварити до готовності, очистити і натерти на крупній тертці.

2. Коли всі інгредієнти готові (зверніть увагу, що перед складанням в салаті їх потрібно остудити до кімнатної температури), можна збирати салат. Як відомо, викладається він шарами. Я оселедець під шубою без цибулі викладаю в такій черговості: на саме дно йде шар оселедця, потім картопля, морква, яйця, і в самому верху - буряк. Кожен шар додатково промазують майонезом (злегка, щоб салат не був надто жирним).

3. Власне, от і все - вам залишається тільки поставити салат в холодильник на пару годин, щоб він просочився і дійшов до повної готовності.

Готово!

Схожі рецепти