Оселедець під шубою без цибулі
(покроковий рецепт з фото)
Нерідко виникає така проблема: гість відмовляється від оселедця під шубою, тому що не їсть цибулю. Що ж, виправляємо цю проблему і готуємо оселедець під шубою без цибулі!
У нашій родині є одна людина, який цибуля не перетравлює ні в якому вигляді. Тому, щоб не позбавляти його задоволення їсти цей салатик за святковим столом, ми готуємо оселедець під шубою без цибулі. Взагалі-то, цибуля не є критично важливим інгредієнтом цього салату, тому без нього можна обійтися без шкоди для смаку.
Рецепт у мене наступний:
1. Спершу необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти:
Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки;
Буряк відварити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, віджати від виділилася рідини, остудити і змішати з майонезом і сіллю;
Яйця відварити і нарізати дрібними кубиками;
Моркву і картоплю відварити до готовності, очистити і натерти на крупній тертці.
2. Коли всі інгредієнти готові (зверніть увагу, що перед складанням в салаті їх потрібно остудити до кімнатної температури), можна збирати салат. Як відомо, викладається він шарами. Я оселедець під шубою без цибулі викладаю в такій черговості: на саме дно йде шар оселедця, потім картопля, морква, яйця, і в самому верху - буряк. Кожен шар додатково промазують майонезом (злегка, щоб салат не був надто жирним).
3. Власне, от і все - вам залишається тільки поставити салат в холодильник на пару годин, щоб він просочився і дійшов до повної готовності.
Готово!
- Філе оселедця - 400 грам
- Буряк - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 200 грам
Рецепт у мене наступний:
1. Спершу необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти:
Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки;
Буряк відварити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці, віджати від виділилася рідини, остудити і змішати з майонезом і сіллю;
Яйця відварити і нарізати дрібними кубиками;
Моркву і картоплю відварити до готовності, очистити і натерти на крупній тертці.
2. Коли всі інгредієнти готові (зверніть увагу, що перед складанням в салаті їх потрібно остудити до кімнатної температури), можна збирати салат. Як відомо, викладається він шарами. Я оселедець під шубою без цибулі викладаю в такій черговості: на саме дно йде шар оселедця, потім картопля, морква, яйця, і в самому верху - буряк. Кожен шар додатково промазують майонезом (злегка, щоб салат не був надто жирним).
3. Власне, от і все - вам залишається тільки поставити салат в холодильник на пару годин, щоб він просочився і дійшов до повної готовності.
Готово!