Оселедець під шубою без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
У святкові дні хочеться і смачно поїсти, і не набрати зайвих калорій. Зробив, як приготувати слідком під шубою, щоб всі залишилися задоволені? Зробіть її зі сметаною або йогуртом!
Як приготувати низькокалорійну оселедець під шубою? Дуже легко! Відваріть овочі та яйця, розуміти seledochku. Складіть салат шарами, для змазування використовуйте йогурт або густу сметану і гірчицю. Хай щастить!
- Оселедець - 1 штука (невелика, слабосоленая)
- Цибуля - 1 штука
- Буряк - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Йогурт або сметана - За смаком
- Гірчичний - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Відваріть овочі в шкірці до повної готовності. Остудіть трохи, щоб можна було взяти в руки. Цибулю очистіть.
Розберіть оселедець на філе, приберіть всі кісточки. Поріжте її кубиками, як і цибуля. Очистіть овочі та яйця. Візьміть крупну тертку і натріть овочі.
Візьміть велике блюдо для салату. Можна використовувати сервировочное кільце, форму роз'ємну або просто викласти салат шарами. Перший шар - картопля, сіль і сіточка зі сметани, змішаної з гірчицею.
Далі укладіть оселедець і цибулю.
Наступний шар - морквяний, сіль і сіточка тонка зі сметани з гірчицею.
Далі - буряковий шар, сіточка, сіль.
Останній шар - терті яйця. Щоб зробити салат більш оригінальним, можна розділити жовтки і білки, в центр потерти жовтки, а по краю - білки.
Прикрасьте салат, як дозволить фантазія.
Зніміть кільце і оформите краю салату. Смачного! Обов'язково дайте салату просочитися годинку.