Рецепт Оселедець під шубою без картоплі фото

Оселедець під шубою без картоплі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
На святковий стіл , День народження , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чи збираєтеся накривати святковий стіл? Рецепт оселедця під шубою без картоплі - то, що вам потрібно. Вивчіть його - і як мінімум один смачний салат на вашому столі гарантований.

Опис приготування:

Сьогодні вашій увазі - гранично простий рецепт оселедця під шубою без картоплі. Не знаю як ви, а я в цей салат картоплю ніколи не додаю - вона, звичайно, робить салат більш ситним, проте смак, як на мене, виходить гірше. Тому я завжди роблю оселедець під шубою без картоплі - так, я вважаю, смачніше.

Ось рецепт:

1. Оселедець (філе) нарізаємо на невеликі шматочки.

2. Очищену цибулю дрібно нарізаємо і обливає окропом для позбавлення від гіркоти.

3. Відварену до готовності і очищену буряк натираємо на середній тертці, віджимаємо від виділилася рідини і змішуємо з сіллю і майонезом. Морква відварюємо і теж натираємо.

4. Яйця варимо круто (8 хвилин після закипання) і дрібно натираємо.

5. Викладаємо салат шарами: спочатку оселедець, потім цибулю, буряк, морква і яйце. Зверху змащуємо майонезом.

6. Даємо салату пару годин настоятися в холодильнику.

Готово! Прямо з холодильника подаємо оселедець під шубою без картоплі до столу і насолоджуємося.

  • Цибулина - 1 штука
  • Філе оселедця - 400 грам
  • Буряк - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Майонез - За смаком
  • Морква - 2 штуки
Сьогодні вашій увазі - гранично простий рецепт оселедця під шубою без картоплі. Не знаю як ви, а я в цей салат картоплю ніколи не додаю - вона, звичайно, робить салат більш ситним, проте смак, як на мене, виходить гірше. Тому я завжди роблю оселедець під шубою без картоплі - так, я вважаю, смачніше.

Ось рецепт:

1. Оселедець (філе) нарізаємо на невеликі шматочки.

2. Очищену цибулю дрібно нарізаємо і обливає окропом для позбавлення від гіркоти.

3. Відварену до готовності і очищену буряк натираємо на середній тертці, віджимаємо від виділилася рідини і змішуємо з сіллю і майонезом. Морква відварюємо і теж натираємо.

4. Яйця варимо круто (8 хвилин після закипання) і дрібно натираємо.

5. Викладаємо салат шарами: спочатку оселедець, потім цибулю, буряк, морква і яйце. Зверху змащуємо майонезом.

6. Даємо салату пару годин настоятися в холодильнику.

Готово! Прямо з холодильника подаємо оселедець під шубою без картоплі до столу і насолоджуємося.

Схожі рецепти