Рецепт Маринована капуста без цибулі фото

Маринована капуста без цибулі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Справжня класика! розповім, як приготувати мариновану капусту без цибулі, але з морквою в домашніх умовах! Подавайте з пюре і котлетами. Це ідеальне поєднання, яке не виходить з моди!

Якщо вам не подобається досить різкий смак і аромат ріпчастої цибулі в стравах, зверніть увагу на даний рецепт. Спробуйте, дуже смачний виходить салат: справжня кулінарна класика, не інакше, адже навіть ті, хто не особливо любить російські соління і закачування, не зможе встояти перед такою хрусткою, соковитою і смачною капустою!

  • Капуста - 1.5 кілограма
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 10 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Масло рослинне - 3/4 склянки
  • Окріп - 750 мілілітрів
  • Сіль - 1.5 Ст. Ложки
  • Оцет 70% - 6 чайних ложок
  • Кмин - 0.5 чайних ложки
маринована капуста без цибулі - фото крок 1
1. Подрібнимо капусту і моркву, додамо також часник, пропущений через прес, і перемішаємо. Викладаємо на дно чистої банки.
маринована капуста без цибулі - фото крок 2
2. Окремо кип'ятимо воду, розчинний в ній сіль і цукор, додамо спеції, закип'ятити, знімаємо з вогню і остудити. Коли трохи охолоне, додамо рослинне масло і оцет, перемішаємо і заливаємо в банку.
маринована капуста без цибулі - фото крок 3
3. Тепер не закривайте кришкою, а просто прикрийте шийку банки марлею, і нехай настоюється капуста 7-10 годин.
маринована капуста без цибулі - фото крок 4
4. От і все! Подавайте до столу і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти