Маринована капуста без цибулі
(покроковий рецепт з фото)
Справжня класика! розповім, як приготувати мариновану капусту без цибулі, але з морквою в домашніх умовах! Подавайте з пюре і котлетами. Це ідеальне поєднання, яке не виходить з моди!
Якщо вам не подобається досить різкий смак і аромат ріпчастої цибулі в стравах, зверніть увагу на даний рецепт. Спробуйте, дуже смачний виходить салат: справжня кулінарна класика, не інакше, адже навіть ті, хто не особливо любить російські соління і закачування, не зможе встояти перед такою хрусткою, соковитою і смачною капустою!
- Капуста - 1.5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 10 штук
- Часник - 2 зубчики
- Цукор - 3/4 склянки
- Масло рослинне - 3/4 склянки
- Окріп - 750 мілілітрів
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Оцет 70% - 6 чайних ложок
- Кмин - 0.5 чайних ложки
1. Подрібнимо капусту і моркву, додамо також часник, пропущений через прес, і перемішаємо. Викладаємо на дно чистої банки.
2. Окремо кип'ятимо воду, розчинний в ній сіль і цукор, додамо спеції, закип'ятити, знімаємо з вогню і остудити. Коли трохи охолоне, додамо рослинне масло і оцет, перемішаємо і заливаємо в банку.
3. Тепер не закривайте кришкою, а просто прикрийте шийку банки марлею, і нехай настоюється капуста 7-10 годин.
4. От і все! Подавайте до столу і насолоджуйтеся!