Коржик з яйцем на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Втомилися від роздумів, як урізноманітнити сніданок або смачно перекусити? Можу запропонувати вам відмінний рецепт, як приготувати корж з яйцем на сніданок. Це дуже смачне і поживне блюдо.
Коржик з яйцем - це дуже добрий початок дня. Коржик можна купити готову (або зробити її самому). Коржик можна замінити лавашем, краще тонкий вірменський. Додайте будь-які овочі: свіжі, мариновані або запечені. Подавайте блюдо відразу після приготування.
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Кефір - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Просійте борошно, додайте кефір, соняшникова олія, сіль (на кінчику ножа).
2. Замісити тісто і розділіть його на 2 частини, кожну розкачати в тонкий корж.
3. Гарненько розігрійте сковороду без додавання масла і обсмажте коржі з двох сторін до золотистої скоринки.
4. Перекладіть коржі в тарілку, а сковороду поверніть на вогонь, додайте рослинне масло і додайте курячі яйця (нЕ розмішуйте).
5. Викладіть яйця зі сковороди на коржі. Розтопіть в сковороді вершкове масло, додайте сіль і дрібку перцю (кайенского).
6. Полийте маслом яєчню з лавашем і подавайте з в'яленими томатами або будь-якими іншими овочами відразу після приготування.