Болгарський сніданок: бринза з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Одне з моїх улюблених страв на сніданок - це яєшня. Розповім, як приготувати болгарський сніданок: бринза з яйцем. Виглядає блюдо дуже апетитно, а робиться швидко і просто за допомогою сковороди.
Яєчня з бринзою - дуже смачний варіант для сніданку. Солоний присмак сиру додає звичайному страві пікантний присмак. Обов'язково додаю зелень за смаком, наприклад, Зелена цибуля, петрушку або кріп. Сніданок ситний, простий і поживний. Відмінний варіант для сім'ї.
- Яйця - 4 штуки
- Молоко - 30 мілілітрів
- Бринза - 80-100 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Підготовляю всі продукти: яйця мою, бринзу тру на дрібній тертці, пір'я цибулі мою і витираю паперовими серветками.
2. У миску вбиваю яйця і збиваю їх трохи виделкою, додаю молоко (з розрахунку 2 ст. Ложки на кожне яйце), відправляю туди ж терту бринзу і перемішую.
3. Зелену цибулю нарізаю дрібно і додаю до яєчної суміші, ще раз перемішую.
4. Сковороду розігріваю з вершковим маслом, виливаю яйця і обсмажую під закритою кришкою. Подаю страву гарячим зі свіжими помідорами.