Рецепт Запечена бринза фото

Запечена бринза
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир , Бринза
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечена бринза - це справжнє золото, запечене в пергаментному папері. Якщо ви любите бринзу і взагалі сири, то запечена бринза ризикує стати вашою улюбленою закускою.

Опис приготування:

Я вважаю, що запечена бринза повинна бути внесена в список наркотичних речовин і препаратів, оскільки вона викликає залежність похлеще білого порошку. Особливо коли починаєш їсти, сказати собі"стоп" неможливо - поки бринза не закінчиться, з-за столу встати не виходить. Це прямо як мед - якщо він є, то його відразу немає

  • Бринза - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Кейбер - - За смаком
запечена бринза - фото крок 1
По суті, нам знадобиться тільки шматок доброго болгарської бринзи з коров'ячого молока (адигейський сир - це не те) та шматок вершкового масла. Плюс чабер - спеція, яку при бажанні можна замінити який-небудь інший.
запечена бринза - фото крок 2
Розрізаємо бринзу на 2 шматка однакового розміру.
запечена бринза - фото крок 3
Пергаментний папір дуже рясно змащуємо вершковим маслом.
запечена бринза - фото крок 4
Кладемо шматок бринзи, зверху присипаємо чабером.
запечена бринза - фото крок 5
Загортаємо.
запечена бринза - фото крок 6
Ставимо деко з бринзою в духовку, розігріту до 220 градусів.
запечена бринза - фото крок 7
Через 45-50 хвилин бринзу можна діставати - вона запеклася і стала неймовірно смачною.
запечена бринза - фото крок 8
Нарізаємо і подаємо. Приємного!

Схожі рецепти