Запечена бринза
(покроковий рецепт з фото)
Запечена бринза - це справжнє золото, запечене в пергаментному папері. Якщо ви любите бринзу і взагалі сири, то запечена бринза ризикує стати вашою улюбленою закускою.
Я вважаю, що запечена бринза повинна бути внесена в список наркотичних речовин і препаратів, оскільки вона викликає залежність похлеще білого порошку. Особливо коли починаєш їсти, сказати собі "стоп" неможливо - поки бринза не закінчиться, з-за столу встати не виходить. Це прямо як мед - якщо він є, то його відразу немає
- Бринза - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Кейбер - - За смаком
По суті, нам знадобиться тільки шматок доброго болгарської бринзи з коров'ячого молока (адигейський сир - це не те) та шматок вершкового масла. Плюс чабер - спеція, яку при бажанні можна замінити який-небудь інший.
Розрізаємо бринзу на 2 шматка однакового розміру.
Пергаментний папір дуже рясно змащуємо вершковим маслом.
Кладемо шматок бринзи, зверху присипаємо чабером.
Загортаємо.
Ставимо деко з бринзою в духовку, розігріту до 220 градусів.
Через 45-50 хвилин бринзу можна діставати - вона запеклася і стала неймовірно смачною.
Нарізаємо і подаємо. Приємного!