Булочка з яйцем і шинкою на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Булочка з яйцем і шинкою на сніданок - банально і просто, звичайно ж, таким блюдом нікого не здивуєш. Але іноді хочеться чогось шкідливого, калорійного і дуже! смачного. Ця страва якраз таке.
Булочка з яйцем і шинкою на сніданок - простий варіант сніданку, який виручає, коли часу в обріз. Але між тим він дуже смачний, ситний і калорійний, відмінний сніданок для енергійних людей. Отже, як приготувати такий бутерброд? Дуже легко і просто. Сир можна брати будь-який (втім, як і шинку). Блюдо-трансформер, в нього можна додати свіжі овочі, зелень, різні соуси, та що завгодно! Записуйте рецепт і годуєте вашу сім'ю смачним сніданком.
- Печиво - 1 штука
- Шинка - 1 скибочку
- Сир - 1 скибочку
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 10 грам
Булочку розріжте навпіл і обсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору.
Обсмажте яйце за допомогою круглої форми (або надайте йому круглу форму з допомогою лопатки).
Шинку також обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
Почніть збирати бутерброд: на нижню частину булочки укладіть шинку, яйце і шматочок сиру.
Загорніть бутерброд в фольгу і потримайте на гарячій сковороді пару хвилин.
Сир повинен розтопитися, а булочка - просочитися соком з шинки.