Коржі з м'ясом на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Такі коржі можна запропонувати в якості ситного сніданку або ж взяти з собою в якості перекусу на роботу або дати дітям до школи. Смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Спробуйте!
Приготувати такі коржі можна як маленькі, так і великі. Подавайте їх з кетчупом, сметаною, майонезом. Виходить дуже смачно!
- Яйце - 1 штук
- Вода - 500 мілілітрів
- Сіль - 1 чайних ложок
- Борошно - 3-4 склянок
- Фарш - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
- Вершкове масло - 50 грам
Насамперед приготуйте тісто. Для цього з'єднаєте воду, яйце, сіль і борошно. Починайте замішувати тісто. Найзручніше це робити лопаткою.
При замішуванні поступово підсипати муку і стежте за консистенцією тесту.
Замішуйте тісто до щільної, еластичної консистенції, щоб воно перестало липнути до рук.
Готове тісто накрийте рушником і дайте йому полежати, відпочити.
Готове тісто накрийте рушником і дайте йому полежати, відпочити.
Для приготування начинки з'єднайте фарш з подрібненою цибулею і часником.
Додайте до фаршу сіль і спеції. Все добре перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися.
Для приготування коржі, від готового тіста отщіпніте шматочок і розкачайте в круглий пласт. Викладіть в центр трохи м'ясної начинки. Трохи начинку притисніть рукою, щоб вийшла коржик.
Зберіть всі краї по колу.
І трохи розкачайте корж качалкою.
Готуйте корж на сухій сковороді, рівномірно обсмажуючи її з двох сторін на невеликому вогні.
Готову корж зніміть зі сковороди і відразу по гарячій змастіть вершковим маслом з двох сторін.
Наріжте на шматочки і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!