Рецепт Коржі на заварний тесті фото

Коржі на заварний тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Заварне тісто
На полуденок , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви любите еклери, заварні тістечка та інші ласощі, але у вас немає часу з ними возитися, то візьміть на замітку дуже простий варіант, як зробити коржі на заварний тесті.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування коржів на заварний тесті настільки простий, що його під силу повторити абсолютно кожному. Працювати з таким тестом одне задоволення, не потрібно нічого винаходити, так як ріжуться на порції вже готові коржі. Кориця з цукром - відмінне доповнення, але при бажанні можете додати і щіпку ваніліну.

1. Для початку влийте в невелику каструлю або в сотейник воду з рослинним маслом, надішліть на вогонь.

2. Тим часом просійте борошно. Коли вода закипить, поступово всипати борошно, дуже швидко помішуючи.

3. Зніміть каструлю з вогню, продовжуючи замішувати тісто.

4. У невеликій мисці збийте трохи яйця з сіллю.

5. Коли борошняна суміш злегка охолоне, почніть вливати маленькими порціями яйця.

6. Тісто не відразу стане однорідним, будьте до цього готові. Замішувати його потрібно до тих пір, поки воно не стане м'яким і еластичним.

7. Пергамент змастіть трохи вершковим маслом і викладіть на деко.

8. Розподіліть тісто по пергаменту рівним шаром.

9. Цукор з'єднайте з меленою корицею. Також для аромату у цій простому рецептом коржів на заварний тесті можете використовувати мелений імбир.

10. Корж посипте сумішшю кориці з цукром і відправте в розігріту духовку.

11. Випікається він близько півгодини при температурі 180-190 градусів.

12. Коли корж підрум'яниться, зніміть його з дека і дайте трохи охолонути. Потім гострим ножем наріжте - і ваші апетитні і смачні коржі на заварний тесті в домашніх умовах готові.

  • Вода - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 0.5 склянки
  • Борошно - 120-150 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
Цей рецепт приготування коржів на заварний тесті настільки простий, що його під силу повторити абсолютно кожному. Працювати з таким тестом одне задоволення, не потрібно нічого винаходити, так як ріжуться на порції вже готові коржі. Кориця з цукром - відмінне доповнення, але при бажанні можете додати і щіпку ваніліну.

1. Для початку влийте в невелику каструлю або в сотейник воду з рослинним маслом, надішліть на вогонь.

2. Тим часом просійте борошно. Коли вода закипить, поступово всипати борошно, дуже швидко помішуючи.

3. Зніміть каструлю з вогню, продовжуючи замішувати тісто.

4. У невеликій мисці збийте трохи яйця з сіллю.

5. Коли борошняна суміш злегка охолоне, почніть вливати маленькими порціями яйця.

6. Тісто не відразу стане однорідним, будьте до цього готові. Замішувати його потрібно до тих пір, поки воно не стане м'яким і еластичним.

7. Пергамент змастіть трохи вершковим маслом і викладіть на деко.

8. Розподіліть тісто по пергаменту рівним шаром.

9. Цукор з'єднайте з меленою корицею. Також для аромату у цій простому рецептом коржів на заварний тесті можете використовувати мелений імбир.

10. Корж посипте сумішшю кориці з цукром і відправте в розігріту духовку.

11. Випікається він близько півгодини при температурі 180-190 градусів.

12. Коли корж підрум'яниться, зніміть його з дека і дайте трохи охолонути. Потім гострим ножем наріжте - і ваші апетитні і смачні коржі на заварний тесті в домашніх умовах готові.

Схожі рецепти