Вареники з м'ясом на заварний тесті
(покроковий рецепт з фото)
Вареники можуть відрізнятися не тільки начинкою (картопляної, овочевий і м'ясний), але і тестом. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати вареники з м'ясом на заварний тесті: ситні, ароматні, соковиті.
Варениками можна порадувати як своїх близьких під час буденного обіду, так і гостей під час свята. Рецептів цієї страви багато: різні поєднання тесту і начинки дають абсолютно нові смаки, тому радимо вам спробувати якомога більше. Тут - заварне тісто і начинка зі свинячої лопатки, так що це, мабуть, один з найбільш ситних видів вареників. Подавати їх можна з засмажкою і сметаною, так найсмачніше!
- Вода - 300 грам
- Борошно - 500 грам
- М'ясо - 1000 грам (свиняча лопатка)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 4-5 штук
- Перець - За смаком
1. Воду змішайте з сіллю і доведіть до кипіння. Просіяне борошно змішайте з рослинним маслом, додайте по одному ополоник окріп, кожен раз добре розмішуючи тісто лопаткою.
2. Перекладіть тісто на стіл, замісіть його, після цього вимісити тісто протягом 5-7 хвилин. Сформуйте з тіста кулю, загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 30-60 хвилин.
3. Вийміть тісто з холодильника, злегка підмішування на столі і розкачайте в пласт товщиною 5-7 мм. Виріжте з тіста кола діаметром 8-10 см.
4. Приготуйте начинку: в каструлю відправте свинячу лопатку, посоліть і додайте лавровий лист із сумішшю перців. Варіть на невеликому вогні до готовності, після чого злегка остудіть м'ясо і пропустіть його через м'ясорубку (воду з каструлі не виливайте).
5. Невеликими кубиками наріжте цибулю, обсмажте на олії до золотистого кольору. Відкладіть одну столову ложку засмажкою. Змішайте засмажений цибулю з фаршем, додайте перець і сіль за смаком.
6. Викладіть начинку на заготовлені кола тесту, сформуйте вареники, zashtipnuv кінець тест polumesyatsem. Злегка зігніть вареники і викладіть на присипану борошном дошку.
7. Воду, в якій варилося м'ясо, злегка досоліть. На середньому вогні варите вареники: дайте воді закипіти, після чого зменшіть вогонь і варіть протягом 8-10 хвилин.
8. Викладіть вареники шумівкою в миску і змішайте з відкладеним засмажкою. Подавайте гарячі вареники зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!