Рецепт Вареники з м'ясом на заварний тесті фото

Вареники з м'ясом на заварний тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Заварне тісто
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою , Вареники
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Вареники можуть відрізнятися не тільки начинкою (картопляної, овочевий і м'ясний), але і тестом. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати вареники з м'ясом на заварний тесті: ситні, ароматні, соковиті.

Опис приготування:

Варениками можна порадувати як своїх близьких під час буденного обіду, так і гостей під час свята. Рецептів цієї страви багато: різні поєднання тесту і начинки дають абсолютно нові смаки, тому радимо вам спробувати якомога більше. Тут - заварне тісто і начинка зі свинячої лопатки, так що це, мабуть, один з найбільш ситних видів вареників. Подавати їх можна з засмажкою і сметаною, так найсмачніше!

  • Вода - 300 грам
  • Борошно - 500 грам
  • М'ясо - 1000 грам (свиняча лопатка)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 4-5 штук
  • Перець - За смаком
вареники з м'ясом на заварний тесті - фото крок 1
1. Воду змішайте з сіллю і доведіть до кипіння. Просіяне борошно змішайте з рослинним маслом, додайте по одному ополоник окріп, кожен раз добре розмішуючи тісто лопаткою.
вареники з м'ясом на заварний тесті - фото крок 2
2. Перекладіть тісто на стіл, замісіть його, після цього вимісити тісто протягом 5-7 хвилин. Сформуйте з тіста кулю, загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 30-60 хвилин.
вареники з м'ясом на заварний тесті - фото крок 3
3. Вийміть тісто з холодильника, злегка підмішування на столі і розкачайте в пласт товщиною 5-7 мм. Виріжте з тіста кола діаметром 8-10 см.
вареники з м'ясом на заварний тесті - фото крок 4
4. Приготуйте начинку: в каструлю відправте свинячу лопатку, посоліть і додайте лавровий лист із сумішшю перців. Варіть на невеликому вогні до готовності, після чого злегка остудіть м'ясо і пропустіть його через м'ясорубку (воду з каструлі не виливайте).
вареники з м'ясом на заварний тесті - фото крок 5
5. Невеликими кубиками наріжте цибулю, обсмажте на олії до золотистого кольору. Відкладіть одну столову ложку засмажкою. Змішайте засмажений цибулю з фаршем, додайте перець і сіль за смаком.
вареники з м'ясом на заварний тесті - фото крок 6
6. Викладіть начинку на заготовлені кола тесту, сформуйте вареники, zashtipnuv кінець тест polumesyatsem. Злегка зігніть вареники і викладіть на присипану борошном дошку.
вареники з м'ясом на заварний тесті - фото крок 7
7. Воду, в якій варилося м'ясо, злегка досоліть. На середньому вогні варите вареники: дайте воді закипіти, після чого зменшіть вогонь і варіть протягом 8-10 хвилин.
вареники з м'ясом на заварний тесті - фото крок 8
8. Викладіть вареники шумівкою в миску і змішайте з відкладеним засмажкою. Подавайте гарячі вареники зі сметаною і рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти