Рецепт Салат в заварний тесті фото

Салат в заварний тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Фуршет
Салати, Страви в тесті

Салат виходить просто дивовижним. Хрустке заварне тісто зовні і простий, але смачний салат всередині. З'їдається з величезною швидкістю.

Виходить відмінна закуска. Її приготування можна розділити на два основних етапи. Спочатку займемося еклерами. Змішайте воду з сіллю і маргарином і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і додайте в рідину всю муку. Зніміть з вогню і постійно розтираючи дочекайтеся охолодження тесту до 50 градусів. Потім введіть по одному яйця, після кожного ретельно розтираючи тісто в однорідну масу. Потім викладіть тісто на деко і випікання еклери в духовці протягом 30 хвилин при 200 градусах. Тепер займемося начинкою. Приготуйте соус з борошна, вершкового масла і вершків і змішайте його з обсмаженими окремо цибулею і грибами. У готових еклерів зробіть збоку надріз, наповніть начинкою, прикрасьте свіжою зеленню, і стільчик для годування. Смачного!

  • Борошно - 120 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Маргарин - 60 грам
  • Вода - 110 мілілітрів
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
салат в заварний тесті - фото крок 1
Спочатку займемося заварним тестом. Змішайте воду з сіллю і маргарином і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і втрутився в рідину всю муку.
салат в заварний тесті - фото крок 2
Зніміть з вогню і постійно розтираючи дочекайтеся охолодження тесту до 50 градусів. Потім введіть по одному яйця, після кожного ретельно розтираючи тісто в однорідну масу.
салат в заварний тесті - фото крок 3
Викладіть тісто за допомогою кондитерського мішка на деко і випікання еклери в духовці протягом 30 хвилин при 200 градусах. У процесі приготування не відчинити дверцята духовки - це важливо для результату. Поки у нас є час, займемося начинкою.
салат в заварний тесті - фото крок 4
Поріжте і посмажте протягом 10 хвилин печериці. Окремо обсмажити цибулю і змішайте з грибами. Столову ложку борошна обсмажте на вершковому маслі, додайте вершки і проваріть до загустіння, затії остудіть. Одержаний соус змішайте з грибами. У готових еклерів зробіть збоку надріз, наповніть начинкою, прикрасьте свіжою зеленню, і стільчик для годування.

Схожі рецепти