Салат в заварний тесті
(покроковий рецепт з фото)
Салат виходить просто дивовижним. Хрустке заварне тісто зовні і простий, але смачний салат всередині. З'їдається з величезною швидкістю.
Виходить відмінна закуска. Її приготування можна розділити на два основних етапи. Спочатку займемося еклерами. Змішайте воду з сіллю і маргарином і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і додайте в рідину всю муку. Зніміть з вогню і постійно розтираючи дочекайтеся охолодження тесту до 50 градусів. Потім введіть по одному яйця, після кожного ретельно розтираючи тісто в однорідну масу. Потім викладіть тісто на деко і випікання еклери в духовці протягом 30 хвилин при 200 градусах. Тепер займемося начинкою. Приготуйте соус з борошна, вершкового масла і вершків і змішайте його з обсмаженими окремо цибулею і грибами. У готових еклерів зробіть збоку надріз, наповніть начинкою, прикрасьте свіжою зеленню, і стільчик для годування. Смачного!
- Борошно - 120 грам
- Печериці - 500 грам
- Цибуля - 100 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Маргарин - 60 грам
- Вода - 110 мілілітрів
- Вершки - 150 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Сіль, перець - За смаком