Рецепт Коржі листкові фото

Коржі листкові
(покроковий рецепт з фото)

Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Коржі

Листкові коржі, які смажаться на сковороді, виходять дуже смачні. Вони допоможуть урізноманітнити вам сніданок. Ці коржі можна посипати цукром, а можна приготувати і з цибулею.

Кількість порцій: 4
  • Борошно - 3 склянки
  • Дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль - За смаком
коржі листкові - фото крок 1
1. Приготуємо тісто. Просіяти борошно. Дріжджі розвести в теплій воді. Додати сіль і борошно. Замісити м'яке тісто і поставити в тепле місце. Близько години знадобиться, щоб тісто піднялося. Розкатати тісто. Потрібен дуже тоненький шар тіста. Розтопити вершкове масло і добре змастити все тісто.
коржі листкові - фото крок 2
2. Тепер потрібно звернути тісто на довгу і тонку качалку рулетом. Розрізати вздовж качалки і прибрати качалку.
коржі листкові - фото крок 3
3. Розрізати тісто на 3-4 довгі смужки. Кожну смужку згорнути кружечками, а кінці смужок защипнути, щоб вони не розкрилися.
коржі листкові - фото крок 4
4. Злегка придавити наші коржі розкачати не тонкі, а за розміром сковорідки. Щоб коржі «підійшли», залишити їх на 15 хвилин.
коржі листкові - фото крок 5
5. Посмажити коржі на рослинному маслі на середньому вогні з двох сторін, до появи рум'яної скоринки. Можна на тісто разом з маслом покласти нарізану і промитий цибулю. Вийдуть смачні цибульні коржі.

Схожі рецепти