Кляр для курячих ніжок
(покроковий рецепт з фото)
Смачні курячі ніжки в клярі - це здорово. Особливо, якщо вони хрусткі. Але подавати їх потрібно відразу.
Для приготування цієї страви знадобиться кляр з яєць і молока і панірувальні сухарі.
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 склянок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія для смаження - 20 мілілітрів
- Молоко - 50 мілілітрів
- Курині ніжки - 6-7 штук
Яйця вбити в миску. Додати молоко. Збити.
Курячі ніжки вимити. Обсушити. Посолити і поперчити.
У миску насипати панірувальні сухарі. У миску з яйцем занурюємо ніжку, потім в панірувальні сухарі.
Укладаємо на деко. Я його застелила фольгою. Змастила олією. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо.
Подаємо до столу відразу. Можна подати з соусом.