Рецепт Кислі щі з грибами фото

Кислі щі з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Гриби
Вагітним і годуючим
На обід
Супи , Кисле , Щи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування кислих щей з грибами. Блюдо виходить ситним, поживним і корисним.

Опис приготування:

Для приготування таких щей нам знадобиться зелена капуста, іншими словами, рагу. Якщо в щі додати гриби, вони стануть ще смачніше.

  • Морква - 1 штука
  • Shtanitsa - 200 грам
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Свиняча кісточка - 1 штука
  • Сушені білі гриби - 3/4 склянки
  • Картопля - 4 штуки
  • Вершкове масло - 40 грам
кислі щі з грибами - фото крок 1
1. Свинячу кісточку заливаємо водою і ставимо варитися бульйон. Трохи посолити, додамо перець горошок і лаврового листа. Варимо бульйон до готовності м'яса, приблизно сорок-п'ятдесят хвилин. Щаніцу додаємо приблизно в середині варіння, вона так само досить довго варитися. Потім виймаємо кістку, і м'ясо від кістки відокремлюємо.
кислі щі з грибами - фото крок 2
2. Поки бульйон вариться, приготуємо заправку. Сушені гриби замочити у воді (приблизно п'ятнадцять хвилин). Після на вершковому маслі десять хвилин їх обсмажуємо. Потім додамо їх в бульйон, і хвилин десять ще варимо.
кислі щі з грибами - фото крок 3
3. Очищаємо картоплю, і нарізаємо маленькими шматочками.
кислі щі з грибами - фото крок 4
4. Очищаємо моркву і натираємо її на тертці. Потім трохи треба моркву обсмажити.
кислі щі з грибами - фото крок 5
5. Все це додаємо в бульйон, м'ясо так само. Доварювали поки не зваритися картопля. Додамо сушеної зелені і дамо трохи настоятися.

Схожі рецепти