Кислі щі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кислих щей з грибами. Блюдо виходить ситним, поживним і корисним.
Для приготування таких щей нам знадобиться зелена капуста, іншими словами, рагу. Якщо в щі додати гриби, вони стануть ще смачніше.
- Морква - 1 штука
- Shtanitsa - 200 грам
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Свиняча кісточка - 1 штука
- Сушені білі гриби - 3/4 склянки
- Картопля - 4 штуки
- Вершкове масло - 40 грам
1. Свинячу кісточку заливаємо водою і ставимо варитися бульйон. Трохи посолити, додамо перець горошок і лаврового листа. Варимо бульйон до готовності м'яса, приблизно сорок-п'ятдесят хвилин. Щаніцу додаємо приблизно в середині варіння, вона так само досить довго варитися. Потім виймаємо кістку, і м'ясо від кістки відокремлюємо.
2. Поки бульйон вариться, приготуємо заправку. Сушені гриби замочити у воді (приблизно п'ятнадцять хвилин). Після на вершковому маслі десять хвилин їх обсмажуємо. Потім додамо їх в бульйон, і хвилин десять ще варимо.
3. Очищаємо картоплю, і нарізаємо маленькими шматочками.
4. Очищаємо моркву і натираємо її на тертці. Потім трохи треба моркву обсмажити.
5. Все це додаємо в бульйон, м'ясо так само. Доварювали поки не зваритися картопля. Додамо сушеної зелені і дамо трохи настоятися.