Млинці кислі дріжджові
(покроковий рецепт з фото)
Такі млинці дуже добре поєднуються з кислою начинкою. Процес приготування не швидкий, але результат виходить, те що треба! Дуже рекомендую ознайомиться з рецептом і приготувати такі млинці!
Перед вами - простий рецепт приготування млинців кислих дріжджових. Тісто готується з теплого молока, змішаного з дріжджами, яйцем, цукром, сіллю і розтопленим вершковим маслом. Після цього, поставте тісто в тепле місце на 3-4 годину. А ось тепер можна випікати млинці. Гарного вам дня!
- Борошно - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 20 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Молоко - 550 грам
- Дріжджі - 7 грам
- Сіль - 7 грам
Підігрійте 100 грам молока і розчиніть в ньому дріжджі.
У молоці, розчиняємо сіль і цукор. Потім додаємо молоко з дріжджами, перемішуємо.
Додаємо яйце і просіяне борошно. Перемішуємо.
Ще додайте розтопленої вершкове масло, перемішайте.
Має вийти рідке тісто. Поставте його в тепле місце на 3-4 годину, після чого обсмажте млинці на сковороді.
Смачного!