Рецепт Кислі щі з квашеної капусти зі свининою фото

Кислі щі з квашеної капусти зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Квашена капуста , Картопля
Вагітним і годуючим
На обід
Супи , Кисле , Щи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Напевно, багато хто пробував в своєму житті щі. Цей простий суп готують майже в кожній родині. Адже він вариться просто, а виходить ситним і таким смачним. Саме те для сімейного обіду.

Опис приготування:

Тому, якщо ви до сих пір не знаєте, як приготувати кислі щі з квашеної капусти зі свининою, то обов'язково ознайомтеся. Я все зрозуміло розписала в свій рецепт нижче. По мені, кращий бульйон виходить саме на свинині. Він буде насичений смаком і ситний. Домашнім обов'язково сподобається.

  • Свинина - 500 грам
  • Квашена капуста - 250 грам
  • Вода - 2, 5 L
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гвоздика - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
кислі щі з квашеної капусти зі свининою - фото крок 1
Свинину помийте і залийте водою в каструлі. Доведіть бульйон до кипіння на сильному вогні. Потім додайте моркву, цибулину, гвоздику, лавровий лист. Варіть півтори години.
кислі щі з квашеної капусти зі свининою - фото крок 2
Через цей час вимкніть вогонь. Продукти витягніть, штам бульйон.
кислі щі з квашеної капусти зі свининою - фото крок 3
Поставте бульйон на вогонь до закипання. Картопля помийте, чистий, наріжте. Додайте в киплячий бульйон.
кислі щі з квашеної капусти зі свининою - фото крок 4
Одну моркву і цибулину, чистий, помийте, дрібно наріжте. Обсмажте овочі на маслі в сковороді, а потім додайте в бульйон.
кислі щі з квашеної капусти зі свининою - фото крок 5
М'ясо нарвіть на шматочки і внесіть в каструлю до інших інгредієнтів.
кислі щі з квашеної капусти зі свининою - фото крок 6
Для 10 хвилин до готовності додайте в суп отжатую від вологи капусту.
кислі щі з квашеної капусти зі свининою - фото крок 7
Потім всипте сіль, перець, цукор. Доведіть до кипіння і вимикайте. Дайте супу настоятися під кришкою близько 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти