Кислі щі з квашеної капусти зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, багато хто пробував в своєму житті щі. Цей простий суп готують майже в кожній родині. Адже він вариться просто, а виходить ситним і таким смачним. Саме те для сімейного обіду.
Тому, якщо ви до сих пір не знаєте, як приготувати кислі щі з квашеної капусти зі свининою, то обов'язково ознайомтеся. Я все зрозуміло розписала в свій рецепт нижче. По мені, кращий бульйон виходить саме на свинині. Він буде насичений смаком і ситний. Домашнім обов'язково сподобається.
- Свинина - 500 грам
- Квашена капуста - 250 грам
- Вода - 2, 5 L
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Гвоздика - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Свинину помийте і залийте водою в каструлі. Доведіть бульйон до кипіння на сильному вогні. Потім додайте моркву, цибулину, гвоздику, лавровий лист. Варіть півтори години.
Через цей час вимкніть вогонь. Продукти витягніть, штам бульйон.
Поставте бульйон на вогонь до закипання. Картопля помийте, чистий, наріжте. Додайте в киплячий бульйон.
Одну моркву і цибулину, чистий, помийте, дрібно наріжте. Обсмажте овочі на маслі в сковороді, а потім додайте в бульйон.
М'ясо нарвіть на шматочки і внесіть в каструлю до інших інгредієнтів.
Для 10 хвилин до готовності додайте в суп отжатую від вологи капусту.
Потім всипте сіль, перець, цукор. Доведіть до кипіння і вимикайте. Дайте супу настоятися під кришкою близько 15 хвилин. Смачного!