Рецепт Кислі щі з квашеної капусти фото

Кислі щі з квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Квашена капуста
Вагітним і годуючим
На обід
Супи, Кисле, Щи

Пропоную вашій увазі наваристий і дуже смачний суп до обіднього столу. Капусту для супу заквасьте заздалегідь, хоча б за тиждень, щоб вона добре перекисло і стала насиченою за смаком.

Мій варіант, як приготувати кислі щі з квашеної капусти, відмінно підходить для всієї родини. Перше блюдо з улюбленими овочами прекрасно насичує і приємно дивується своїм смаком. Пробуйте!

  • Вода - 3-3, 5 L
  • Яловичі ребра - 600-700 грам
  • Квашена кисла капуста - 600 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 500 грам
  • Масло рослинне - 6-7 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Крем - За смаком (для подачі страви)
кислі щі з квашеної капусти - фото крок 1
Підготуйте продукти, спеції і коріння.
кислі щі з квашеної капусти - фото крок 2
Спочатку зваріть бульйон на яловичих ребрах. Для цього покладіть їх у каструлю, додайте сіль і спеції, коріння. Залийте холодною водою і варіть з моменту закипання 1 - 1, 5 годину. Після спеції і коріння видаліть з бульйону.
кислі щі з квашеної капусти - фото крок 3
Квашену капусту підсмажте на олії до м'якості.
кислі щі з квашеної капусти - фото крок 4
Поріжте цибулю, натріть на тертці моркву. Обсмажте на олії овочі до готовності.
кислі щі з квашеної капусти - фото крок 5
У процесі смаження додайте до овочів томатну пасту.
кислі щі з квашеної капусти - фото крок 6
Коли бульйон буде готовий, дістаньте з нього кісточки, а м'ясо поверніть в суп. Додайте не крупніше порізану картоплю, provara 20 хвилин.
кислі щі з квашеної капусти - фото крок 7
Додайте в суп смажену капусту і овочі, перемішайте, відкоригуйте на сіль і проваріть пару хвилин. В кінці варіння додайте зелень.
кислі щі з квашеної капусти - фото крок 8
Дайте супу настоятися 30 хвилин - і подавайте його зі сметаною.

Схожі рецепти