Кислі щі з квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі наваристий і дуже смачний суп до обіднього столу. Капусту для супу заквасьте заздалегідь, хоча б за тиждень, щоб вона добре перекисло і стала насиченою за смаком.
Мій варіант, як приготувати кислі щі з квашеної капусти, відмінно підходить для всієї родини. Перше блюдо з улюбленими овочами прекрасно насичує і приємно дивується своїм смаком. Пробуйте!
- Вода - 3-3, 5 L
- Яловичі ребра - 600-700 грам
- Квашена кисла капуста - 600 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Картопля - 500 грам
- Масло рослинне - 6-7 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Корінь петрушки - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком (для подачі страви)
Підготуйте продукти, спеції і коріння.
Спочатку зваріть бульйон на яловичих ребрах. Для цього покладіть їх у каструлю, додайте сіль і спеції, коріння. Залийте холодною водою і варіть з моменту закипання 1 - 1, 5 годину. Після спеції і коріння видаліть з бульйону.
Квашену капусту підсмажте на олії до м'якості.
Поріжте цибулю, натріть на тертці моркву. Обсмажте на олії овочі до готовності.
У процесі смаження додайте до овочів томатну пасту.
Коли бульйон буде готовий, дістаньте з нього кісточки, а м'ясо поверніть в суп. Додайте не крупніше порізану картоплю, provara 20 хвилин.
Додайте в суп смажену капусту і овочі, перемішайте, відкоригуйте на сіль і проваріть пару хвилин. В кінці варіння додайте зелень.
Дайте супу настоятися 30 хвилин - і подавайте його зі сметаною.