Котлети з квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте цей простий рецепт котлет з квашеної капусти, - то пора ознайомитися! Дієтичні і корисно, а котлетки виходять надзвичайно соковитими і м'якими, так що приємне з корисним!
Цей оригінальний і простий рецепт котлет з квашеної капусти може всім м'ясоїдам здатися трохи дивним, але повірте, - в спеку, буває, просто немає сил готувати супер-ситні м'ясні закуски, та й фігуру важливо дотримуватися! Тому рецепт приготування котлет з квашеної капусти повинна знати кожна господиня, - на всякий випадок, як то кажуть.
- Капуста квашена - 0.5 L
- Борошно - 1.5 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 щіпка
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо всі інгредієнти. Цибуляовицу чистим, а борошно заздалегідь просеем.
2. Дуже дрібно шаткуємо цибулю, і відправимо його присмажуватися до золотистого кольору в сковорідку з рослинним маслом.
3. У просіяне борошно додамо цукор і соду. Ретельно розмішати.
4. До борошна додамо капусту, і сіль з перцем за смаком.
5. Тепер, - все інше, - яйця і обсмажену цибулю з пательні. Я ще в сезон люблю додавати свіжу посічену зелень.
6. Тепер ліпимо з тіста котлети, обвалюють в борошні, і на маленькому вогні обсмажити з двох сторін.
7. Подаємо зі сметаною як основне блюдо, або ж в якості доповнення до будь-якого гарніру.