Кхара пера
(покроковий рецепт з фото)
Зверніть увагу на рецепт, як приготувати Кхара пера, це ніжні цукерки-помадка, тобто. Буквально - "просте чудо" з сухого молока. Саме так перекладається назва цієї індійської солодощі.
Чудо полягає в тому, що на приготування цих цукерок у вас піде не більше 10 хвилин. Все змішали, скачали кульки і обваляти їх в будь-який смачною посипання. Усе! Залишилося охолодити їх в холодильнику кілька годин - і чудовий десерт готовий! Навіть маленькі діти впораються!
- Молоко сухе 25% - 300 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Ванілін - За смаком
- Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
- Кокосова стружка - 4 Ст. Ложки
- Вершки - 1 Чайна ложка (по необхідності)
Підготуйте всі необхідні продукти.
Просійте в миску цукрову пудру і сухе молоко.
Додайте ванілін, розм'якшене вершкове масло.
Ретельно перемішайте спочатку виделкою, а потім руками, поки не вийде м'яка помадка, НЕ липне до рук. Вершки додавайте по необхідності, якщо помадка не збирається в грудку і кришиться.
Руки помийте і обсушіть. Отщіпніте від помадки шматочок, скачайте кульки. Обваляйте половину кульок в какао-порошку, а другу в кокосовій стружці. За бажанням всередину кульки можна закатати горішок. Поставте отримані кульки в холодильник на 5 годин. Нам здалися вони більш смачними на наступний день.
Зберігайте в холодильнику не більше 4 днів, подавайте охолодженими або кімнатної температури.