Рецепт Кхара пера фото

Кхара пера
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло
Дієтичне харчування, ПП рецепти
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл
Десерти, Цукерки

Зверніть увагу на рецепт, як приготувати Кхара пера, це ніжні цукерки-помадка, тобто. Буквально - "просте чудо" з сухого молока. Саме так перекладається назва цієї індійської солодощі.

Чудо полягає в тому, що на приготування цих цукерок у вас піде не більше 10 хвилин. Все змішали, скачали кульки і обваляти їх в будь-який смачною посипання. Усе! Залишилося охолодити їх в холодильнику кілька годин - і чудовий десерт готовий! Навіть маленькі діти впораються!

  • Молоко сухе 25% - 300 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
  • Кокосова стружка - 4 Ст. Ложки
  • Вершки - 1 Чайна ложка (по необхідності)
кхара пера - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти.
кхара пера - фото крок 2
Просійте в миску цукрову пудру і сухе молоко.
кхара пера - фото крок 3
Додайте ванілін, розм'якшене вершкове масло.
кхара пера - фото крок 4
Ретельно перемішайте спочатку виделкою, а потім руками, поки не вийде м'яка помадка, НЕ липне до рук. Вершки додавайте по необхідності, якщо помадка не збирається в грудку і кришиться.
кхара пера - фото крок 5
Руки помийте і обсушіть. Отщіпніте від помадки шматочок, скачайте кульки. Обваляйте половину кульок в какао-порошку, а другу в кокосовій стружці. За бажанням всередину кульки можна закатати горішок. Поставте отримані кульки в холодильник на 5 годин. Нам здалися вони більш смачними на наступний день.
кхара пера - фото крок 6
Зберігайте в холодильнику не більше 4 днів, подавайте охолодженими або кімнатної температури.

Схожі рецепти