Рецепт Кхара пера фото

Кхара пера
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Дієтичне харчування , ПП рецепти
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Зверніть увагу на рецепт, як приготувати Кхара пера, це ніжні цукерки-помадка, тобто. Буквально -"просте чудо" з сухого молока. Саме так перекладається назва цієї індійської солодощі.

Опис приготування:

Чудо полягає в тому, що на приготування цих цукерок у вас піде не більше 10 хвилин. Все змішали, скачали кульки і обваляти їх в будь-який смачною посипання. Усе! Залишилося охолодити їх в холодильнику кілька годин - і чудовий десерт готовий! Навіть маленькі діти впораються!

  • Молоко сухе 25% - 300 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
  • Кокосова стружка - 4 Ст. Ложки
  • Вершки - 1 Чайна ложка (по необхідності)
кхара пера - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні продукти.
кхара пера - фото крок 2
Просійте в миску цукрову пудру і сухе молоко.
кхара пера - фото крок 3
Додайте ванілін, розм'якшене вершкове масло.
кхара пера - фото крок 4
Ретельно перемішайте спочатку виделкою, а потім руками, поки не вийде м'яка помадка, НЕ липне до рук. Вершки додавайте по необхідності, якщо помадка не збирається в грудку і кришиться.
кхара пера - фото крок 5
Руки помийте і обсушіть. Отщіпніте від помадки шматочок, скачайте кульки. Обваляйте половину кульок в какао-порошку, а другу в кокосовій стружці. За бажанням всередину кульки можна закатати горішок. Поставте отримані кульки в холодильник на 5 годин. Нам здалися вони більш смачними на наступний день.
кхара пера - фото крок 6
Зберігайте в холодильнику не більше 4 днів, подавайте охолодженими або кімнатної температури.

Схожі рецепти