Кенигсбергских фрикадельки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати КЄНІГСБЄРГСКІЄ фрикадельки, багато в чому схожий на звичні нам фрикадели. Їх подають як самостійну страву або до гарнірів. Дуже ситно!
Традиційно такі фрикадели подають в каперсовим соусі. Родзинка страви - процес їх приготування. Фрикаделі відмінно поєднуються з картоплею, кашами або макаронними виробами. Обов'язково спробуйте приготувати таку страву самостійно, а допоможе в цьому покрокова інструкція з фотографіями. Приступаємо.
- Фарш - 0, 6 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
- Вода - 0, 75 L
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Олія - 50 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 0, 5 L
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Вустерський соус - 1 Чайна ложка
1. У миску відправляємо фарш (свинячий, яловичий), вбиваємо яйце, очищаємо і нарізаємо дрібно цибулину, відправляємо її туди ж. Потім додаємо гірчицю, панірувальні сухарі, солимо і перчимо.
2. Ретельно перемішуємо все і формуємо фрикадельки.
3. У каструлю наливаємо воду, солимо її і доводимо до кипіння. У киплячу воду кидаємо фрикадельки, варимо їх близько п'ятнадцять хвилин. Готові м'ясні кульки виймаємо шумівкою і відкидаємо на тарілку.
4. Для приготування соусу в сковороді розтоплюємо масло, додаємо борошно і перемішуємо, додаємо молоко і 0, 5 літра бульйону, що залишився після варіння фрикадельок. Ретельно перемішуємо, солимо, перчим, додаємо вустерский соус, каперсами.
5. Подаємо готові фрикадели до столу з гарніром!