Рецепт Кенигсбергских фрикадельки фото

Кенигсбергских фрикадельки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Рецепт, як приготувати КЄНІГСБЄРГСКІЄ фрикадельки, багато в чому схожий на звичні нам фрикадели. Їх подають як самостійну страву або до гарнірів. Дуже ситно!

Традиційно такі фрикадели подають в каперсовим соусі. Родзинка страви - процес їх приготування. Фрикаделі відмінно поєднуються з картоплею, кашами або макаронними виробами. Обов'язково спробуйте приготувати таку страву самостійно, а допоможе в цьому покрокова інструкція з фотографіями. Приступаємо.

  • Фарш - 0, 6 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Панірувальні сухарі - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 0, 75 L
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Олія - 50 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 0, 5 L
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
кенигсбергских фрикадельки - фото крок 1
1. У миску відправляємо фарш (свинячий, яловичий), вбиваємо яйце, очищаємо і нарізаємо дрібно цибулину, відправляємо її туди ж. Потім додаємо гірчицю, панірувальні сухарі, солимо і перчимо.
кенигсбергских фрикадельки - фото крок 2
2. Ретельно перемішуємо все і формуємо фрикадельки.
кенигсбергских фрикадельки - фото крок 3
3. У каструлю наливаємо воду, солимо її і доводимо до кипіння. У киплячу воду кидаємо фрикадельки, варимо їх близько п'ятнадцять хвилин. Готові м'ясні кульки виймаємо шумівкою і відкидаємо на тарілку.
кенигсбергских фрикадельки - фото крок 4
4. Для приготування соусу в сковороді розтоплюємо масло, додаємо борошно і перемішуємо, додаємо молоко і 0, 5 літра бульйону, що залишився після варіння фрикадельок. Ретельно перемішуємо, солимо, перчим, додаємо вустерский соус, каперсами.
кенигсбергских фрикадельки - фото крок 5
5. Подаємо готові фрикадели до столу з гарніром!

Схожі рецепти