Каштани з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Не зовсім звичне для багатьох з нас блюдо, але тим не менше пропоную звернути увагу на рецепт приготування каштанів з м'ясом і моченими сливами. Дуже оригінально і смачно.
Перед вами дуже простий варіант, як приготувати каштани з м'ясом. В даному випадку особливу пікантність страві надають кислі сливи, але використовувати їх зовсім необов'язково. Пікантність можна надати солоним огірочком, наприклад, або жменею квашеної капусти.
- Цибулина - 2 штуки
- Яловичина - 500 грам
- Мочені сливи - 100 грам (при бажанні)
- Каштани - 250 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Куркума - 1 За смаком
1. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями. На сковороді розігрійте олію і Відведіть туди цибулю. Обсмажте, періодично помішуючи, 2-3 хвилини.
2. Додайте куркуму, перемішайте і викладіть нарізану невеликими шматочками яловичину. Влийте трохи води або бульйону і тушкуйте на середньому під кришкою до м'якості. В процесі обов'язково посоліть і поперчіть за смаком, також можете додати в цей простий рецепт каштанів з м'ясом інші спеції.
3. Кислі сливи попередньо промийте під проточною водою.
4. На окремій сковороді в невеликій кількості вершкового масла обсмажте каштани (попередньо очищені і зварені) з slivami.
5. Коли м'ясо повністю проготовітся, перекладіть на сковороду каштани зі сливами. Все як слід перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин на середньому вогні.
От і все, ароматні і дуже апетитні каштани з м'ясом в домашніх умовах можна подавати до столу.
От і все, ароматні і дуже апетитні каштани з м'ясом в домашніх умовах можна подавати до столу.