Рецепт Каштани з картоплею фото

Каштани з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі, Горіхи, Каштан
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Страви цілком

Для тих, хто любить урізноманітнити своє меню, раджу обов'язково звернути увагу на це апетитний і нескладний варіант, як зробити каштани з картоплею.

Перед вами рецепт приготування каштанів з картоплею і яловичиною. М'ясо в даному випадку додатковий інгредієнт, який можна і не використовувати.

1. На сковороду відправте вершкове і рослинне масло. Розігрійте як слід.

2. М'ясо наріжте невеликими кубиками. Додайте сіль і перець. Всипте до м'яса борошно і як слід перемішайте.

3. Викладіть яловичину на сковороду і на сильному вогні обсмажте з усіх боків.

4. Зніміть м'ясо зі сковороди і перекладіть в сотейник, при необхідності додайте ще трохи олії. Викладіть очищений і нарізаний дрібно цибулю.

5. До обсмаженої цибулі додайте подрібнений солодкий перець. Смажте 5-6 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

6. Додайте томатну пасту, а ще через пару хвилин влийте вино.

7. Щіпку чебрецю і розмарину також всипте на сковороду, а при бажанні доповніть цей простий рецепт каштанів з картоплею та іншими спеціями або травами. З'єднайте з м'ясом в сотейнику і тушкуйте на повільному вогні близько години.

8. Очистіть тим часом каштани і картопля.

9. Додайте в сотейник і продовжуйте готувати ще близько 35-40 хвилин.

Ось такий цікавий варіант, як приготувати каштани з картоплею і яловичиною. Ситно, смачно, апетитно! Перед подачею можна присипати подрібненою свіжою зеленню.

  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Борошно - 50 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яловичина - 400 грам (по бажанню)
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Червоне вино - 100 мілілітрів
  • Каштани - 300 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Розмарин - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка
Перед вами рецепт приготування каштанів з картоплею і яловичиною. М'ясо в даному випадку додатковий інгредієнт, який можна і не використовувати.

1. На сковороду відправте вершкове і рослинне масло. Розігрійте як слід.

2. М'ясо наріжте невеликими кубиками. Додайте сіль і перець. Всипте до м'яса борошно і як слід перемішайте.

3. Викладіть яловичину на сковороду і на сильному вогні обсмажте з усіх боків.

4. Зніміть м'ясо зі сковороди і перекладіть в сотейник, при необхідності додайте ще трохи олії. Викладіть очищений і нарізаний дрібно цибулю.

5. До обсмаженої цибулі додайте подрібнений солодкий перець. Смажте 5-6 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

6. Додайте томатну пасту, а ще через пару хвилин влийте вино.

7. Щіпку чебрецю і розмарину також всипте на сковороду, а при бажанні доповніть цей простий рецепт каштанів з картоплею та іншими спеціями або травами. З'єднайте з м'ясом в сотейнику і тушкуйте на повільному вогні близько години.

8. Очистіть тим часом каштани і картопля.

9. Додайте в сотейник і продовжуйте готувати ще близько 35-40 хвилин.

Ось такий цікавий варіант, як приготувати каштани з картоплею і яловичиною. Ситно, смачно, апетитно! Перед подачею можна присипати подрібненою свіжою зеленню.

Схожі рецепти