Каштани з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто любить урізноманітнити своє меню, раджу обов'язково звернути увагу на це апетитний і нескладний варіант, як зробити каштани з картоплею.
Перед вами рецепт приготування каштанів з картоплею і яловичиною. М'ясо в даному випадку додатковий інгредієнт, який можна і не використовувати.
1. На сковороду відправте вершкове і рослинне масло. Розігрійте як слід.
2. М'ясо наріжте невеликими кубиками. Додайте сіль і перець. Всипте до м'яса борошно і як слід перемішайте.
3. Викладіть яловичину на сковороду і на сильному вогні обсмажте з усіх боків.
4. Зніміть м'ясо зі сковороди і перекладіть в сотейник, при необхідності додайте ще трохи олії. Викладіть очищений і нарізаний дрібно цибулю.
5. До обсмаженої цибулі додайте подрібнений солодкий перець. Смажте 5-6 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
6. Додайте томатну пасту, а ще через пару хвилин влийте вино.
7. Щіпку чебрецю і розмарину також всипте на сковороду, а при бажанні доповніть цей простий рецепт каштанів з картоплею та іншими спеціями або травами. З'єднайте з м'ясом в сотейнику і тушкуйте на повільному вогні близько години.
8. Очистіть тим часом каштани і картопля.
9. Додайте в сотейник і продовжуйте готувати ще близько 35-40 хвилин.
Ось такий цікавий варіант, як приготувати каштани з картоплею і яловичиною. Ситно, смачно, апетитно! Перед подачею можна присипати подрібненою свіжою зеленню.
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Борошно - 50 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яловичина - 400 грам (по бажанню)
- Солодкий перець - 1 штука
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Червоне вино - 100 мілілітрів
- Каштани - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Розмарин - 1 щіпка
- Чебрець - 1 щіпка
1. На сковороду відправте вершкове і рослинне масло. Розігрійте як слід.
2. М'ясо наріжте невеликими кубиками. Додайте сіль і перець. Всипте до м'яса борошно і як слід перемішайте.
3. Викладіть яловичину на сковороду і на сильному вогні обсмажте з усіх боків.
4. Зніміть м'ясо зі сковороди і перекладіть в сотейник, при необхідності додайте ще трохи олії. Викладіть очищений і нарізаний дрібно цибулю.
5. До обсмаженої цибулі додайте подрібнений солодкий перець. Смажте 5-6 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
6. Додайте томатну пасту, а ще через пару хвилин влийте вино.
7. Щіпку чебрецю і розмарину також всипте на сковороду, а при бажанні доповніть цей простий рецепт каштанів з картоплею та іншими спеціями або травами. З'єднайте з м'ясом в сотейнику і тушкуйте на повільному вогні близько години.
8. Очистіть тим часом каштани і картопля.
9. Додайте в сотейник і продовжуйте готувати ще близько 35-40 хвилин.
Ось такий цікавий варіант, як приготувати каштани з картоплею і яловичиною. Ситно, смачно, апетитно! Перед подачею можна присипати подрібненою свіжою зеленню.