Рецепт Каша в хлібопічці фото

Каша в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Корисний обід , На сніданок , Здоровий сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей рецепт адресований щасливим власницям хлібопічок, оснащених режимом «Варення» або «Джем»: тепер вам не обов'язково стояти біля плити, щоб приготувати смачну і корисну кашу - ваша хлібопічка все зробить за вас!

Опис приготування:

Хтось може сказати, що використання побутової техніки не за призначенням не має сенсу. Так як же не має, якщо раніше мені доводилося півтори години методично заважати ложкою в каструлі кукурудзяну крупу, щоб вийшла мамалига (незамінна штука під шашлики і гуляші! ), а тепер я завантажую продукти в хлібопічку і йду спокійно займатися своїми справами? ні вже, для зайнятої господині простий рецепт каші в хлібопічки - просто знахідка!

Приготувати кашу в хлібопічці можна з будь-якої крупи - пшоняною, гречаної і навіть манної - але мені подобається саме кукурудзяна: вона сама примхлива, готувати її далеко не завжди є настрій, але в якості річного гарніру вона просто незамінна. Прекрасно поєднується з овочами, сиром та м'ясом, заголовок дужка, приготована в хлібопічці, стане вашою паличкою-виручалочкою!

Воду кип'ятимо.

Висипаємо в чашу хлібопічки крупу, олія, спеції, сіль і цукор.

Поверх виливаємо окріп.

Включаємо хлібопічку, режим - «Варення» або «Джем». Після того, як перший цикл приготування завершиться, спробуємо кашу - якщо влаштовує, виймаємо контейнер з хлібопічки. Якщо хочеться погуще і щільніше - включаємо ще раз.

Виймаємо кашу з чаші хлібопічки - її можна посипати тертим сиром, дрібно нарубаної зеленню і часником, а потім подати гарячої з шашличком і свіжими овочами. Це просто фантастика!


  • Заголовок зернових - 1 Склянка
  • Вода - 3 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком (петрушка, кріп, Сухой чеснок и т.Д.)
Хтось може сказати, що використання побутової техніки не за призначенням не має сенсу. Так як же не має, якщо раніше мені доводилося півтори години методично заважати ложкою в каструлі кукурудзяну крупу, щоб вийшла мамалига (незамінна штука під шашлики і гуляші! ), а тепер я завантажую продукти в хлібопічку і йду спокійно займатися своїми справами? ні вже, для зайнятої господині простий рецепт каші в хлібопічки - просто знахідка!

Приготувати кашу в хлібопічці можна з будь-якої крупи - пшоняною, гречаної і навіть манної - але мені подобається саме кукурудзяна: вона сама примхлива, готувати її далеко не завжди є настрій, але в якості річного гарніру вона просто незамінна. Прекрасно поєднується з овочами, сиром та м'ясом, заголовок дужка, приготована в хлібопічці, стане вашою паличкою-виручалочкою!

Воду кип'ятимо.

Висипаємо в чашу хлібопічки крупу, олія, спеції, сіль і цукор.

Поверх виливаємо окріп.

Включаємо хлібопічку, режим - «Варення» або «Джем». Після того, як перший цикл приготування завершиться, спробуємо кашу - якщо влаштовує, виймаємо контейнер з хлібопічки. Якщо хочеться погуще і щільніше - включаємо ще раз.

Виймаємо кашу з чаші хлібопічки - її можна посипати тертим сиром, дрібно нарубаної зеленню і часником, а потім подати гарячої з шашличком і свіжими овочами. Це просто фантастика!

Схожі рецепти