Рецепт Апельсиновий паску в хлібопічці фото

Апельсиновий паску в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Фрукти, Апельсин
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Всім любителям соковитих цитрусів я присвячую цей простий рецепт апельсинового паски в хлібопічці. Готується просто, а виходить повітряна і ніжна випічка, яка всіх ваших гостей підкорить!

Для всіх любителів смачної солодкої випічки розповім, як приготувати апельсиновий паску в хлібопічці. Виходить дуже приємний на смак пиріг, повітряний і ніжний. Впевнена, вас результат порадує, адже за допомогою хлібопічки у вас гарантовано буде пухка і красива на вигляд випічка!

  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
апельсиновий паску в хлібопічці - фото крок 1
1. Збиваємо за допомогою блендера або міксера яйця з цукром. Потім додамо розтоплене вершкове масло, сік одного апельсина і розпушувач.
апельсиновий паску в хлібопічці - фото крок 2
2. Далі додамо борошно, перемішаємо. Потім - цедру апельсина. Знову перемішаємо.
апельсиновий паску в хлібопічці - фото крок 3
3. У хлібопічці готуємо в режимі "кекс", але без "замісу" . Тобто, приблизно 30-40 хвилин.
апельсиновий паску в хлібопічці - фото крок 4
4. Чекаємо. Поки він охолоне, а тільки потім дістаємо з відерця хлібопічки. Нарізаємо шматочками і подаємо!

Схожі рецепти