Апельсиновий паску в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям соковитих цитрусів я присвячую цей простий рецепт апельсинового паски в хлібопічці. Готується просто, а виходить повітряна і ніжна випічка, яка всіх ваших гостей підкорить!
Для всіх любителів смачної солодкої випічки розповім, як приготувати апельсиновий паску в хлібопічці. Виходить дуже приємний на смак пиріг, повітряний і ніжний. Впевнена, вас результат порадує, адже за допомогою хлібопічки у вас гарантовано буде пухка і красива на вигляд випічка!
- Цукор - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 250 грам
- Апельсин - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
1. Збиваємо за допомогою блендера або міксера яйця з цукром. Потім додамо розтоплене вершкове масло, сік одного апельсина і розпушувач.
2. Далі додамо борошно, перемішаємо. Потім - цедру апельсина. Знову перемішаємо.
3. У хлібопічці готуємо в режимі "кекс", але без "замісу" . Тобто, приблизно 30-40 хвилин.
4. Чекаємо. Поки він охолоне, а тільки потім дістаємо з відерця хлібопічки. Нарізаємо шматочками і подаємо!