Картопляно-яєчний салат
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, недорогий і апетитний салатик поспішаю запропонувати вам додати в кулінарну скарбничку. Для щоденного і святкового столу в якості різноманітності - це відмінний варіант. Рекомендую на пробу!
Покажу, як приготувати картопляно-яєчний салат з пікантною майонезной заправкою. Для відтінку смаку в рецепт можна додати цибулю, маринований огірочок, селера, а для яскравості кольору - зелень. Такий салатик, до речі, відмінно підійде для пасхального столу.
- Картопля - 2 кілограма
- Майонез - 2 склянки
- Мариновані огірочки - 3-5 штук
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 5-6 штук (зварені круто)
- Стебло селери - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Сіль, спеції, зелень - За смаком (паприка, часник, селера і т.Д.)
1. Картопля очистіть, наріжте кубиками і відваріть до готовності. Паралельно зваріть круто яйця.
2. Тим часом можна зайнятися заправкою. Подрібніть огірочок, з'єднайте з майонезом, гірчицею, оцтом. Додайте спеції і сушені трави за смаком. Ретельно перемішайте.
3. З картоплі злити воду і остудіть трохи. Паралельно наріжте кубиками яйця, подрібніть селера і цибулю.
4. Викладіть заправку в картопля.
5. Додайте інші інгредієнти і подрібнену зелень. Акуратно перемішайте - і можна подавати картопляно-яєчний салат до столу.