Рецепт Картопляно-яєчний салат фото

Картопляно-яєчний салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Картопля, Яйця
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати

Ситний, недорогий і апетитний салатик поспішаю запропонувати вам додати в кулінарну скарбничку. Для щоденного і святкового столу в якості різноманітності - це відмінний варіант. Рекомендую на пробу!

Покажу, як приготувати картопляно-яєчний салат з пікантною майонезной заправкою. Для відтінку смаку в рецепт можна додати цибулю, маринований огірочок, селера, а для яскравості кольору - зелень. Такий салатик, до речі, відмінно підійде для пасхального столу.

  • Картопля - 2 кілограма
  • Майонез - 2 склянки
  • Мариновані огірочки - 3-5 штук
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 5-6 штук (зварені круто)
  • Стебло селери - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком (паприка, часник, селера і т.Д.)
картопляно-яєчний салат - фото крок 1
1. Картопля очистіть, наріжте кубиками і відваріть до готовності. Паралельно зваріть круто яйця.
картопляно-яєчний салат - фото крок 2
2. Тим часом можна зайнятися заправкою. Подрібніть огірочок, з'єднайте з майонезом, гірчицею, оцтом. Додайте спеції і сушені трави за смаком. Ретельно перемішайте.
картопляно-яєчний салат - фото крок 3
3. З картоплі злити воду і остудіть трохи. Паралельно наріжте кубиками яйця, подрібніть селера і цибулю.
картопляно-яєчний салат - фото крок 4
4. Викладіть заправку в картопля.
картопляно-яєчний салат - фото крок 5
5. Додайте інші інгредієнти і подрібнену зелень. Акуратно перемішайте - і можна подавати картопляно-яєчний салат до столу.

Схожі рецепти